Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor azt mondja egy férfi egy nőnek, hogy nem nőt lát benne hanem kislányt, az nagyon rossz jel? Nem kapcsolatban.
Nem feltétlenül. A férfikabn ez feléleszti a védelmező ösztönt. Meg ezzel a magabiztosságot is.
Írd le részletesebben a szituációt, akkor inkább tudunk tanácsot adni.
Lehet csak provokál. Cukkol vele, kíváncsi mennyire ugrassz rá.
Én is lekamaszozom még a 20 éveseket is. És élvezem ahogy nyűglődnek miatta.
szerintem csak neg-elt.
a kicsit túl nagy lovon ülő csajok önbizalmát nem ennyire direkt módszerekkel de le kell építeni.
ilyesmire pedig tökéletesek a negatív bókok.
a másik,hogy a nők imádnak rajtakaptalak te kéjenc-et játszani.
vagyis azt hiszik hogy minden férfi meg akarja őket dugni.
ami így is van,de ha ez túl nyilvánvaló lesz,akkor a csaj már a pasi fejére is koppant,hogy nah te is csak olyan vagy.
itt viszont ezzel a beszólással azt tudatja,hogy kismiska vagy te hozzá,mert ő akkora császár,hogy bármikor talál magának igazi nőt.
ettől a te önbizalmad kicsit lejjebb megy,mert nem te irányítasz,nem te választasz,ettől felébred iránta az érdeklődésed ami a vágy előszobája.
szóval egészen röviden ahogy már írta is egy előző,agyhúzás:)
"Lehet csak provokál. Cukkol vele, kíváncsi mennyire ugrassz rá."
Ha engem egy férfi ilyennel cukkolna, én biztosan elkezdeném bácsinak szólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!