Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álljak a sarkamra egy rossz kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Párommal gyakran összeveszünk, és ilyenkor a fejemhez vágja az összes sérelmét. Nem bizik meg bennem, hogy nem takarítok, nincs mindennap főzve, önző vagyok a szexben stb. Napi 12 órát dolgozok, nem hanyagolom a házimunkát, csak nem csinálok múzeumot a lakásu nkból. Most kitalálta, hogy mondjak fel, és szüljek gyereket, vagy menjek máshová dolgozni, hogy ne legyek annyi pasival együtt, ha kevesebbet keresek, mint a munkahelyemen, a külön özetet ő kifizeti. EZen nagyon megsértődtem, de mégsem hagytam el. Nagyon sokszor megaláz, én mégsem tudom elhagyni. Miért??2017. jún. 12. 21:29
1/7 anonim válasza:
rossz kapcsolatot minek folytatni? abból ki kell lépni.
2/7 anonim válasza:
ilyennek gyereket szűlni? soha.otthagynám mint eb a szaharát.
3/7 anonim válasza:
Hagyd ott minél előbb! Miért engeded magad így megalázni? Úgy állj a sarkadra, hogy otthagyod!
4/7 anonim válasza:
Mert a kapcsolat jó periódusai erősebben vannak jelen a szívedben és az agyadban, és elhiteted magaddal, hogy a dolog újra eljuthat majd arra a jó szintre. Folyamatosan ezt mondogatod magadnak, és végül azon kapod magad, hogy nem tudsz a párodtól elszakadni. A remény tart mellette, és az egy borzasztó erős érzés. "A remény hal meg utoljára", ugyebár.
5/7 anonim válasza:
Első körben azt gondold már végig, hogy mit is kapsz ettől a csodás kapcsolattól. Utána pedig azt, hogy fogsz e 300 évet élni, hogy nyugodtan pazarol az éveidet valamire ami látványosan nem tesz boldoggá
6/7 Fish1 válasza:
Ez a hapsi nem tisztel, irányítani és birtokolni akar, mint egy tárgyat. Ezen csak ő tudna változtatni, ha akarna. És nem a neked való megfelelésből, hanem saját maga miatt. Ha megfelelésből teszi, pár napig vagy pár hétig viselkedne csak másképpen. Ha meg saját maga miatt akarna változni, az nem egy rövid folyamat. Ő ilyen. Vagy elfogadod ilyennek és élsz boldogság nélkül, aminek semmi értelme, vagy meghúzod a határokat és vársz a csodára, hogy változni fog, de nem valószínű, vagy kilépsz és keresel egy normális embert. Viszont akkor tanulj annyit a helyzetből, hogy a következő hapsinál nem hagyod azt, hogy idáig fajuljanak a dolgok, valamint figyeld az előjeleket, mert az ilyen dolognak mindig van, nem a semmiből jön.
7/7 anonim válasza:
"Nagyon sokszor megaláz, én mégsem tudom elhagyni. Miért??"
mert már félig zombi vagy.... sok időd nem maradt és egészen az leszel, ha nem rakod ki az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!