Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolatban éltetek és beleszerettetek más vkibe. Van akit ez félelemmel töltött el?
Sajnos el sem tudom képzelni, milyen lehet rossz kapcsolatban élni. Ami rossz nekem, azt nem csinálom, kivéve ha rá vagyok kényszerülve. De egy párkapcsolat olyasvalami, ami nem szükséges az élethez, hanem valami plusz, valami, ami megédesíti az életet.
Ha nem jó a benne élő megélése szerint, akkor miért is ragaszkodna hozzá az illető?
Túl vagyok már pár rossz kapcsolaton, igazából mindig kíváncsisággal fogott el, mikor más felé kezdtem érdeklődni, illetve bele találtam zúgni. Talán a félelmetek oka, hogy a változástól, az újtól féltek, meg persze a magánytól. Egy valamit minden félősnek szeretnék mondani:
Csak úgy nyerhetsz, ha kockáztatsz! Ha változtatsz 50%-od van a nyerésre, a jobb életre, de amíg nem kockáztatsz, biztosan vesztes maradsz!
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!