Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy mondjam meg neki? Jogos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki? Jogos lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nos, regényt tudnék írni erről a témáról, de inkább csak röviden. 24 éves nő vagyok, éltem már egyedül, férfival ketten, vagy mi és a szülők, de most nem tudom mit tegyek. Párom 30. Együtt élünk, én költöztem hozzá a saját lakásába. Ennek már több mint 1 éve. Viszont valami nagyon zavar. A szülei....Laktam már úgy az exemmel hogy a szüleivel együtt, de az semmi nem volt ehhez képest. Van az a mondás hogy papucsba ne tudjanak átjönni. Ők nem tudnak....mégis átjönnek minden nap szó nélkül, csak azért hogy kivigyék a szememtet, vagy behozzák az újságot vagy csak azért hogy szétnézzenek.....ide járnak gyomlálni, sepregetni. Engem ez nagyon zavar.... hogy mondjam meg ezt a páromnak? Szeretnek a szülei, én is őket de ez sok! Már annyira zavar a dolog hogy elgondolkodtam hogy elköltözöm. Belegondoltam abba is hogy mi lesz ha egyszer összeházasodunk és gyerekeink lesznek....rossz belegondolni.... Tudnék mesélni, de nem akarom még hosszabbra fogalmazni....szóval ti ezt hogy mondanátok meg? Jogosan szólnék egyáltalán?

2017. jún. 20. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Jogos. Nincs magánéletetek. A szülők nagyon könnyen tönkre tudnak tenni egy kapcsolatot még akkor is, ha jószándékúak.

Első körben őszintén elmondanám a srácnak, hogy ez havar, ha utána nem látok változást, illetve kiderül, hogy őt nem zavarja és nem érdekli a te kérésed sem, akkor pápá.

2017. jún. 20. 09:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem szólnak bele az életünkbe, csak néha mikor reggel kinyitom a szemem egy kávéra vágyom a teraszon és nem arra hogy meglássam a szüleinek a kocsiját és kávé lesz csak nem a teraszon.....mert én melltartó nélkül pizsamában kócosan ahogy kényelmes hogy menjek ki a teraszra ha ők ottvannak az udvaron?!? :D
2017. jún. 20. 10:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Jogos, és azt is megértem, hogy nehéz ezt beadagolni. Tanácsot nem tudok adni, de biztos vagyok benne, hogy muszáj most megoldani.

Sajnos közvetlen baráti körömben járt úgy egy házaspár, hogy két gyerek után azon ment szét a kapcsolatuk, hogy a mama rendszeresen átjárt. A távolság megvolt, mégis volt, hogy arra keltek, hogy anyuka korán reggel a kertben kapál vagy éppen tereget... A férj mondjuk jó nagy papucs volt, szerinte ez normális dolog, úgyhogy a feleség cuccolt el gyerekekkel együtt.

2017. jún. 20. 10:31
 4/11 A kérdező kommentje:
A párom nem papucs....néha neki is elege van a szüleiből de van hogy ő nem is tud róla hogy itt voltak, csak látjuk mire hazajövünk hogy a teraszon máshogy vannak a dolgok....
2017. jún. 20. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod is zavarja, akkor üljetek le négyesben beszélni. Szeretitek a mamáékat, tudjátok hogy csak segíteni akarnak, de szeretnétek ha hívás nélkül nem jönnének. Szeretnétek kettesben élni, felnőtt emberek vagytok. Heti egyszer átjöhetnek, megebédeltek együtt vagy valami ilyesmi. Ha nem értik, akkor marad a kevésbé barátságos megoldás, hogy zárod az ajtót/kaput és nem engeded be őket. Remélem lehet velük beszélni...
2017. jún. 20. 11:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jönnek be a kapun?

Zárcsere és nem adtok nekik kulcsot.

Ez azért durván pofátlanság, a helyükben lésülne a bőr a képemről, ha anya létemre ilyen lennék.

Mondjátok meg nekik komolyan - sértődés lesz, ez biztos! - , hogy NE JÖJJENEK ÁT, csak xyz időben.

De én simán kimennék egyszál semmiben, hátha észbe kapnak, hogy mennyi az annyi.

2017. jún. 20. 14:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt senki kedvéért nem lennék hajlandó elviselni...Jogos a problémád úgyhogy én a helyedben elmondanám a páromnak, hogy most már elegem van ebből. Ha nem érti liba probléma ezzel, vagy érti de nem tesz ellene (akár úgy, hogy elköltözünk együtt máshova) akkor befejezném vele, bármennyire is szeretem. Ilyen emberrel nem tudnék nem hogy házasságot meg gyereket, de semmit tervezni. Ebben nem ismerek kompromisszumot. Szeretem és tisztelem a szüleimet és a párom szüleit de ebből nem kérnék. Szerencsére ebben (is) egyet értünk.
2017. jún. 20. 15:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem csak azért lenne nehéz ezt közölni, mert az ő háza. Az ő szülei. Soha senkinek (szerencsére) nem kellett ilyet mondanom....így elég nehéz. Köszönöm a válaszokat! :)
2017. jún. 20. 23:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ő háza, de a közös otthonotok. Nagyon jól teszed, ha most, gyerekvállalás előtt kezdesz valamit evvel, most még nem késő.
2017. jún. 21. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom unatkoznak! Amúgy engem is zavarna. Ha te szólsz nekik, megsértődnek, inkább a párod beszéljen velük.
2017. jún. 22. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!