Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam neki, hogy én nem készülök semmivel az évfordulónkra?
Igazából csak a fél éves fordulónk lesz, tehát fél éve vagyunk együtt, és mivel aznap dolgozom reggeltől estig, nem lesz időm romantikus vacsit készíteni neki, vagy bármi. Pénzem pedig nincs, hogy vegyek neki valami valóban jó dolgot. Apróságokkal pedig a hétköznapokon is meglepem. Reméltem, hogy ő sem készül semmivel, de mondott olyat, amiből az jött le, hogy kitalált valami ajándékot nekem félévre... Ő megteheti, de nem szeretném, ha ő adna nekem valamit, én meg semmit. Mondjam neki, hogy én semmivel sem készülök, úgyhogy ő sem tegye?
22/L
Kérdező: szerintem beszéld meg vele. Anno a férjemmel nekünk semmi extra nem volt, (amúgy sem ajándékozunk, hanem programot csinálunk az évfordulóinkra), de az első fél évet szerettük volna különlegessé tenni (gyertyafény,szeretkezés), tehát semmi extra, mégis különlegesebb volt mint egy átlag nap, és hangulatos is.
1. Csak mert valaki szeretne valami aprósággal megemlékezni az első együtt töltött fél évről , az nem jelenti azt, hogy onnantól mindegyik fél évet meg fogja ünnepelni. Miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? 6 hónap azért annyira nem semmiség, amikor manapság 1-2 hónapos kapcsolatok is simán szétmennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!