Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom?
A vőlegényem most otthon van, mert munkát keres. Most diplomázott. Eddig is sokat volt otthon, de eddig a diplomamunkáján dolgozott, egész nap a gép előtt ült és írt, vagy könyvtárba járt stb. Most kb 1 hónapja otthon van, munkát keres, azon kívül nincs más dolga. Én dolgozom folyamatosan, reggel 8-kor elmegyek otthonról, és este 7-re érek haza. Kaját csinál addigra, azzal nincs gond. Viszont a maradék 10 órát a napból elcseszi a gép előtt, aminek nyilván nem a 100%-át tölti munkakereséssel. Most elszakadt nálam a cérna, mert napokkal ezelőtt kértem meg őt, hogy pár dolgot csináljon meg, és semmi.
Jogos szerintetek az elvárásom, hogy ne nekem kelljen munka után hulla fáradtan rendbe rakni a lakást, amíg ő ha csak napi 1 órát szánna rá, már csillogna-villogna minden?
#2 Azért mondjuk egy mosogatás, beágyazás, szellőztetés, konyhapult letörlése napi program, és még egy órát sem vesz igénybe. A legtöbb pasinak - tisztelet a kivételnek - mégis nehézséget okoz. Ugyanez igaz a felsöprés-felmosásra, ami mondjuk nem napi, de mondjuk heti kétszeri program, és lakásmérettől függően egy fél órát azért már elvesz. Még mindig nem olyan lehetetlen dolog, de én mondjuk férfiban eddig csak olyat láttam, akinek a söprés annyit jelentett, hogy háromszor végighúzta a partvist a látványos helyeken, ahol amúgy mászkál az ember. (Szintén tisztelet a kivételnek.)
Szóval ha a napi egy óra költői túlzás is, rengeteg olyan apróság van, amit ha naponta-kétnaponta megcsinálsz, akkor 10-15 perces meló, de ha hagyod halmozódni, akkor órákig sikálhatod a lakást.
Mikor ugyan azt mondtam mint #4es, csak a nò volt otthon, durva lepontozást kaptam. Továbbra is azt mondom, hogy ne csak bssza a rezet otthon az aki otthon van. És legyen szó férfiról vagy nőről, ez nem kedv kérdése, meg kell csinálni.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!