Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap egy csaj vegigsimitotta a parom hatat. Jogos a kiakadasom?
Tegnap egy kis barati osszejovetelt tartottunk. Kb. 7-en voltunk ismerosok es egy idegen leanyzo.
Semmi bajom nem volt vele, egeszen addig, amig egyszercsak annyit latok, hogy elment a parom mellett, megfogta a parom hatat es vegigsimitotta. Erre hangosan felszolaltam, hogy ez mi? Mire a parom oda nezett es nem szolt SEMMIT. Egy ora mulva kozli a parom, hogy en mit feltekenykedek mert a lany hozza sem ert. O nem erzett semmit.(ergo honnan tudja, hogy az a bajom, ha nem is erezte?).
Mondtam neki hogy lattam o meg a lanyt vedte hogy hozza sem ert.
Ezek utan egyfolytaban kedveskedett a lannyal.
Oke hogy idegen lany de ez azert serto ram nezve. Attolmeg hogy nem kell sulve fove a paroddal lenni hatarok azert vannak.
Az ilyeneket mindig annak kell először helyre tenni akivel történik.
Jelen esetben a párodnak. Ha még volt olyan naiv hogy ebben semmit nem látott bele, akkor a te jelzésedre figyelnie kellett volna hogy megtartsa a távolságot és a csaj vegye a lapot.
Aki nem akarja azzal nem lehet flörtölni. Engem meg se merne senki érinteni, ha mégis akkor második alkalom biztos nem lenne, mert látná hogy nem fogadom.
Jogos a kiakadas. A pasid tiszteetlen Veled.
Igy a kovetkezo osszejovwtelen simitsd vegi vagy oleld meg az egyik jo pasi t. Elotte beszelj vele negyszemkozt,h miert csinalod. Figyeld a pasid reakciojat. Ha tovabbra is tspizik mas noket,akkor meg flortolj is a jelenletevel mas pasival,mintha bejonne Neked. Senkinek ne mondd,h nem jon be a masik pasi.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!