Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az nektek undorító ha egy fiú sokszor hangosan fingik előttetek afféle tréfa szándékból?
Figyelt kérdés
2016. dec. 28. 10:09
1/23 anonim válasza:
Undorító, neveletlen, gyerekes, éretlen. Soroljam még? :)
2/23 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy elég sekélyes a humora a pasinak, ha a fingást tartja a legjobb tréfának.
3/23 anonim válasza:
Az exem csinálta mindig ezt... Undorító.
4/23 anonim válasza:
Komoly gondok vannak a neveltetéseddel, ha neked ezt meg kell kérdezni.
Mondjuk anyukád mit szól hozzá, ha az orra alá fingasz, és közlöd, hogy csak vicceltél? Nevetgél egy jót, vagy kapsz egy fülest? Kíváncsi lennék rá...
5/23 anonim válasza:
Nekem nem undorító, de nekem sincs túl kifinomult humorom.
6/23 anonim válasza:
Valamiért néhány ferfi roppant szórakoztatónak tartja az altesti humort. Nekem utoljára 5 évesen volt vicces. Szóval szerintem ne nagyon erőltesd.:D
7/23 anonim válasza:
Sokszor nem tudná megtenni, mert az első ilyen primitív viccelődésnél elküldeném a francba.. 5 éves korig elmegy ez a viselkedés (bár már akkor is necces), afelett nem.
8/23 anonim válasza:
Számomra is visszataszító...
Én sem csinálok ilyesmit, férfitól is ezt várom el.
Lehet, hogy sótlan vagyok, de nekem nem vicces sajnos :(
9/23 Sunshinedoll válasza:
Tréfa? lmao mindig mondtam, hogy a pasiknak pocsék humorérzékük van. Mi a következő? Poénből az étkező asztalra szarik?
10/23 anonim válasza:
Azt elviselen ha fingik. Elofordul. Probalkozzon nem az orrom ala intezni, de ha kicsuszik, nem hisztizek. Viszont ha ebben vki viccet lat, direkt csinalja, az kiakaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!