Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így reagáltam le az esetet?
a barátodnak elnézést kellett volna kérnie
te jól reagáltál rá
Te csináltál nagy ügyet a dologból. A barátod szimplán normális, szociális, érett ember módjára viselkedett. Az ilyen jellegű játékok egy egészséges személyiségnek részét kell, hogy képezzék, ha jó helyen kezeli az ember. Amikor kettesben vagytok akkor teljesen okés a dolog.
Természetesen amúgy érthető a reakciód, megijedtél, stb. Jogos, hogy kiakadtál. Szerintem beszéljétek meg és jussatok arra, hogy mindketten sajnáljátok a dolgot. Ez az egyetlen igazságos megoldás.
Nem reagáltad túl. Hiszen tudta milyen vagy.
Én is félős vagyok és utálom ha este mégis ijesztget a párom. Csinálja ezt a haverjaival, nekem olyan pasi kell aki megvéd és biztonságban érzem magam vele, nem olyan akitől agyonstresszelem az éjszakát a számára poénkodás miatt. Nem fer az olyan válaszírók véleménye akik nem félősek, mert nekik ez csak játék.
Ha lazán kezelnéd a dolgokat, nem lennél ijedős, félős, akkor igaz lenne h ez belefér egy kapcsolatba mert ez játék, de akkor nem is reagáltál volna így.
Persze ez nem ok a szakításra :D (nem is írtad hogy az lenne), csak lehetne kicsit figyelmesebb is.
Én nem vagyok félős, de ez akkor is gonosz volt. :D
Én volt már, hogy megütöttem exemet, amiért nagyon rám ijesztett, és nem tudtam mi az/ki az, és mivel jártunk mindketten küzdősportra, lendületből orrba vágtam.
Hát utána nem ijesztgetett. :D Persze sajnáltam, de én egyből ütök, ha ilyen van, fogalmam sincs mi az, és az tűnik olyankor célszerűnek.
Úgyhogy lehet a te reakciód még jobb is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!