Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő vagy én reagáltam túl?

Figyelt kérdés

A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt.Én végzős vagyok középiskolában és nyári gyakorlaton vagyok reggel 6tól 1ig. Ő dolgozik szintén reggel 6tól 2ig.

Ezen a héten 1x találkoztunk hétfőn itt aludt.Minden hétvégén én utazok hozzá,de most kivételesen megkértem hogy ő aludjon nálam mert szombaton öcsémnek szülinapját ünnepeljük,meg utána menni akar bulizni... Ez eddig oké. De mivel dolgozik fáradt,(amit meg is értek) de ilyen 9-fél l0 felé mindig alszik. Megbeszéltük,amit ő hozott fel hogy hétvégén tudjunk együtt lenni hogy a háromnegyed 7 es busszal jön hozzám fél 8 ra ideér,és picit tudunk még együtt lenni,majd alszunk. Erre ma bejelenti hogy 9 órásival jön és fél 10 után ér ide...Szarul esett,mert rendesen én lettem a hibás hogy nekem szarul esik miközben megígérte... :( Meg hogy ő akkor csak rámondta...Na de több napon keresztül? :( Most meg lelépett mondván,hogy belefáradt hogy szarul esik nekem hogy mikorra ideér rögtön alszunk és kb. hétvégén alig tudtunk együtt lenni... Én már nem tudom eldönteni,jogosan esett-e nekem rosszul,vagy ő lett önfejű?

2013. jún. 20. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek mind a ketten hülyék vagytok :D (nem megsértődni) Lehet hogy közbe jött neki valami ezért mert a későbbi busszal, amit te megérthettél volna ő pedig azt hogy te mérges vagy mert hiába vártad a megbeszélt idő pontra mert te lehet hogy napok óta úgy készültél úgy osztottad be az idődet. De ez miatt szakítani... nevetséges.
2013. jún. 20. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy érzem, Neked többet jelent ez a kapcsolat, mint neki.

Minden hétvégén te utazol hozzá, de ő nem tud időben hozzád menni? Fáradt..Te is dolgozol, ez nem indok.

Ő gondolja meg magát, ő duzzog.

Ha szeretünk valakit, igyekszünk mielőbb odaérni, vele tölteni az időnket. Duzzogás meg nem komoly gondolkozásra vall. Nem önfejűnek, inkább önzőnek nevezném.

Ne mutasd ki ennyire a ragaszkodásodat, mintha visszaélne vele.

2013. jún. 20. 20:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szakítottunk!!! :) Csak mondom felteszem a kérdést,mert ha azt mondjátok igaza van akkor bocsánatot kérek tőle ( bár úgysem érdekelné...) de ha nekem van igazam akkor viszont megnyugodtam hogy nem ok nélkül esett rosszul :)
2013. jún. 20. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ok nélkül esett rosszul. Nem érdekelné a bocsánat kérésed? Ez azért elgondolkoztató.
2013. jún. 20. 20:48
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg ok nélkül szopkodja ki mindenki :)
2013. jún. 21. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!