Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő vagy én reagáltam túl?
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt.Én végzős vagyok középiskolában és nyári gyakorlaton vagyok reggel 6tól 1ig. Ő dolgozik szintén reggel 6tól 2ig.
Ezen a héten 1x találkoztunk hétfőn itt aludt.Minden hétvégén én utazok hozzá,de most kivételesen megkértem hogy ő aludjon nálam mert szombaton öcsémnek szülinapját ünnepeljük,meg utána menni akar bulizni... Ez eddig oké. De mivel dolgozik fáradt,(amit meg is értek) de ilyen 9-fél l0 felé mindig alszik. Megbeszéltük,amit ő hozott fel hogy hétvégén tudjunk együtt lenni hogy a háromnegyed 7 es busszal jön hozzám fél 8 ra ideér,és picit tudunk még együtt lenni,majd alszunk. Erre ma bejelenti hogy 9 órásival jön és fél 10 után ér ide...Szarul esett,mert rendesen én lettem a hibás hogy nekem szarul esik miközben megígérte... :( Meg hogy ő akkor csak rámondta...Na de több napon keresztül? :( Most meg lelépett mondván,hogy belefáradt hogy szarul esik nekem hogy mikorra ideér rögtön alszunk és kb. hétvégén alig tudtunk együtt lenni... Én már nem tudom eldönteni,jogosan esett-e nekem rosszul,vagy ő lett önfejű?
Úgy érzem, Neked többet jelent ez a kapcsolat, mint neki.
Minden hétvégén te utazol hozzá, de ő nem tud időben hozzád menni? Fáradt..Te is dolgozol, ez nem indok.
Ő gondolja meg magát, ő duzzog.
Ha szeretünk valakit, igyekszünk mielőbb odaérni, vele tölteni az időnket. Duzzogás meg nem komoly gondolkozásra vall. Nem önfejűnek, inkább önzőnek nevezném.
Ne mutasd ki ennyire a ragaszkodásodat, mintha visszaélne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!