Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bunkó vagy csak túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bunkó vagy csak túl reagáltam?

Figyelt kérdés
egy hete nem ettem mert nem volt pénzünk kajára sem es az én párom bevágott egy ilyet,hogy te úgy is fogyózol.csak sztem bunkó?
2013. márc. 3. 15:28
1 2
 1/13 Pretty Ballerina ***** válasza:
Hát nem épp a legjobban kezelte a helyeztet.
2013. márc. 3. 15:29
 2/13 Pretty Ballerina ***** válasza:
*helyzetet
 3/13 fospuska ***** válasza:
viccnek ilyen helyzetben elég sz@r ez...
 4/13 anonim válasza:
attól függ hogy milyen hangnemben mondta. Szerintem ez nem bunkóság csak egy kicsi humort próbált csempészni a dolgokba ami lehet hogy rosszul sült el. Nem hiszem hiszem hogy bunkóságbol mondta:) nagyon sajnálom hogy ez van veletek:( ezt én egy poénnak tudnám be a helyedbe
2013. márc. 3. 15:32
 5/13 A kérdező kommentje:

nem viccnek szánta:/ utána hazament enni! 7éves kapcsolat

20L

2013. márc. 3. 15:33
 6/13 fospuska ***** válasza:
100%
hazament enni...??? és neked nincs kajád? nincs egy k.rva éthordója otthon? vagy hogy nem hív át enni ? ne haragudj,de ekkora parasztot formalinban kéne mutogatni valami vándorcirkuszban... mi tart mellette?
2013. márc. 3. 15:36
 7/13 anonim ***** válasza:
már bocsi de a pasidra egyszerűen nincsenek ezeknél jobb szavak : hülye f@sz... de ha neked ez kell...
2013. márc. 3. 15:38
 8/13 A kérdező kommentje:
szeretem:/
2013. márc. 3. 15:38
 9/13 fospuska ***** válasza:
mit????????????????????????????????????
2013. márc. 3. 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:
az igen :DD .. hajítsd ki..!
2013. márc. 3. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!