Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom mindkettejükre? Vagy ennyire bunkó vagyok velük?
3 éve tartó kapcsolatunknak a napokban lett vége.
Párom elment bulizni és mint kiderült, magával vitt egy csajt, aki ráadásul ismert engem és tudta jól, hogy velem van kapcsolatban a srác.
Mindezek ellenére olyan képet kellett meglátnom, ahol csókolóznak.
Mondanom sem kell, rettenetesen fáj, de szakítottam.
Aztán a pasi úgy adja elő, hogy ő szakított velem, mert ez már nem ment..
Azt mondja, nem szerelmes és jobb ha vége van mert nem akar állandóan bántani.
Erre én azt mondtam neki, hogy ezzel kicsit megkésett, ugyanis ha így érez, elém kellett volna álljon és elmondani, nem pedig megcsalni! Mert az, hogy nem szerelmes, nem ok arra, hogy bántson.
Biztos rossz érzés lett volna, ha azt mondja, hogy más tetszik neki, vagy csajozni akar, de attól még tiszteltem volna.
Ehelyett megcsalt, megalázott. És ha nincs a kép, talán rá se jövök. (Bár állítása szerint 1-2 nap és elmondta volna)
Hozzáteszem a csajra már rákérdeztem a buli előtt is, tagadta, hogy érdekelné, a buli után is a szemembe hazudott, hogy nem volt semmi, még neki állt feljebb. Csak a fotó után nem tudta már tagadni.
Úgyhogy most köztük alakul. Én viszont hangot is adtam, hogy nincs jó véleményem a csajról sem!
Az hogy az exemre mérhetetlenül haragszom, csalódott vagyok, az tény és szerintem érthető! Megalázott, megcsalt, hazudott és nyilván ő szédítette el a csajt, de:
én a nőre is borzasztóan haragszom és elég rib@ncosnak tartom azért, mert képes volt úgy elmenni vele bulizni és smárolt vele, hogy tudta jól, hogy velem jár!!!!
Bármit is mondott a pasi, hogy rossz a kapcsolatunk vagy bármi(amiről eddig nem tudtam) akkor is úgy lett volna korrekt szerintem, ha megvárja, hogy szakítson akkor velem! De nem zavarta, hogy ott vagyok neki, pedig nőként belegondolhatna, hogy fordítva hogy esik ez neki!
És ezt megmondtam exnek is, szerintem kettőn áll a vásár, ő hiába próbálkozott volna, ha a csajban van annyi gerincesség, hogy nem áll le vele, míg kapcsolatban van.
De szerinte ő nem hibás semmiben, mármint a csaj, meg nem miatta lett vége, ennek amúgy is vége lett volna, és ne is merjek rosszat mondani rá.
De ő meg nem érti meg, hogy nem ezen van a hangsúly, oké vége lett volna, de nem így kellett volna intézni, hanem előtte elém állni és szakítani, vagy akár utána legalább bevallani(semminél az is jobb) és a csajnak meg nem kellett volna ebbe belemenjen szerintem.
Nem az zavarna, hogy vele van, mert szíve joga, hanem hogy így intézték ezt, hogy közben engem megaláztak és hazudtak, szóval nem volt őszinte velem, a csaj meg szintén nem nézett semmibe.
Úgyhogy most én vagyok a szemét, akit megcsaltak azért mert hibásnak tartom őket. Jogos szerintetek vagy nekik van igaza?
L/24.
Hozzáteszem, exem ezek után rám írt, hogy jóban szeretne velem lenni és ha hiszem ha nem, a lány nagyon sajnál engem..
Hát se a sajnálatából nem kérek, de szerintem az ex-szel való barátságnak sincs értelme! Megcsalt engem, ezek után vágjak hozzá jópofit?
Tedd magad gyorsan túl rajta... Szard le magasról mindkettőt, nehogy már még Te agyalj rajtuk...
Nyugtasd meg magad, hogy mindketten azt kapták amit megérdemelnek... egymást... két hazug ember végre megtalálta egymást, nem sokáig fog tartani ne aggódj, de ne engedd vissza a srácot, szenvedjen, ha elbaszta.
34/F
Semmiképp nem engedném vissza, bármennyire is fáj..
De nem hiszem, hogy visszapróbálkozna..
Nem tudom mennyire lesz hosszúéltű a kapcsolat, most úgy tűnik nagyon szerelmes..
A helyedben szóba sem állnék egyikkel sem! A pasid hazudott és megalázott Téged, a barátnőd meg csúnyán becsapott és átvert. Utána még jóban akarnak lenni Veled? Ugyan már! Azt mutatják, ők milyen "rendesek" most Veled, mennyire sajnálnak és "nem akarják megbántani a szegény exet". Szánalmas...Jaj, ne hagyd magad! Azt hiszik, Te vagy lejjebb, pedig ők!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!