Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el azt az embert akit szivbol szeretek neki adtam nagam először és van töle egy lányom megtudtam hogy van neki egy masik nője aki ráadasul prosti most ugye haragszom rá de atól szeretem kérlek normális választ irjatok?
attól
prosti nem lehet a nője, hacsak nem elmeroggyant
beszéld meg a szitut vele ha meg tudsz bocsájtani
ha nem akkor nrhéz lesz
Ne hagyd el, ne állj bosszút. Szimplán keresd fel a k*rváját és mondd meg neki, hogy semmi esélye nincsen a párodnál, mert valójában téged szeret és az a ribanc csak egy kis játékszer neki. Te pedig nő vagy, tedd amihez értesz, focimeccs nézés közben vigyél sört meg kaját az embernek, ha pedig győzött a kedvenc csapata, vetkőzz és gondoskodj az eddigi legjobb éjszakájáról, hidd el egyből rájön, hogy csak te kellesz neki.
Ja és mindenképp mutass neki valami újat. Pl. egy nagyon dögös fehérnemű, valami jó új illat, amire beindul.
Ne hagyd el, ne állj bosszút. Szimplán keresd fel a k*rváját és mondd meg neki, hogy semmi esélye nincsen a párodnál, mert valójában téged szeret és az a ribanc csak egy kis játékszer neki. Te pedig nő vagy, tedd amihez értesz, focimeccs nézés közben vigyél sört meg kaját az embernek, ha pedig győzött a kedvenc csapata, vetkőzz és gondoskodj az eddigi legjobb éjszakájáról, hidd el egyből rájön, hogy csak te kellesz neki.
Ja és mindenképp mutass neki valami újat. Pl. egy nagyon dögös fehérnemű, valami jó új illat, amire beindul.
Nekem nem kéne többet egy pasi, mégha annyira szeretem is, miután egy lotyóba mártogatta a farkát, de ízlések és pofonok... Főleg, hogy közös gyerek mellett dugott félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!