Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg bunkó vagy csak túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bunkó vagy csak túl reagáltam?

Figyelt kérdés
egy hete nem ettem mert nem volt pénzünk kajára sem es az én párom bevágott egy ilyet,hogy te úgy is fogyózol.csak sztem bunkó?
2013. márc. 3. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Égne a pofám,ha ilyen helyzetben nem vinnék semmit a barátnőmnek,meg a családjának.
2013. márc. 3. 15:41
 12/13 fospuska ***** válasza:
100%
teljesen őszintén,ha a palidnak nincs 5.000 forintja arra, hogy egy hétre bevásároljon neked és még egy ilyen megjegyzést is elereszt mellé, akkor én kérek elnézést a férfitársadalom nevében. én nem vagyok egy gazdag gyerek,de ilyet soha az életben nem mernék megengedni magamnak.
2013. márc. 3. 15:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez már egyenesen furkósbot!
2013. márc. 3. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!