Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyire bunkó?
Az ember természetét - ellenben a kemáleon színével - nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni.
Ha te ismerted őt és tudtad, hogym iylen akkor miért jöttél össze vele?
ma 18:43
És akkor felmerül bennem az a perverz kérdés, hogy ha NEM ismerted, akkor hogy jöhettél össze vele? Ne haragudj egy napig én is tudo madni a szépet és jot, söt ha nagyon megeörtletem magam akkor még kettöig is. De utána akkor is kiderül hogy egy bunkó vagyok.
Ezt az egészet magadnak köszönheted ne is haragudj. Ez az ami miat el van b*szva ez a mai társadalom, hogy nektek a kapcsoalt elötti "ismerkedés" az vagy elhalt fogaom, vagy megelégedtek azzal, hogy kétszer ráirtok egymásra azon a kicseszet fészbukon.
Tisztelet a kivételeknek szerencsére még vannak iylenek is. De ezek után nagyon nem tudlak sajnálni. Annyit tudo kcsak mondani, hogy megérdemelted a srácnak igaza volt ha kihasználta ezt a tini gyári hibát. És nagyon remélem hogy legközelebb már több eszed lesz. :/
Nem rosszindulatbol mondom csak irritálo az amikor azért megy tönkre egy kapcsoalt mert hivatalosan el sem tudták normálisan kezdeni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!