Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyire bunkó?
Úr meg Isten O.o komolyan 1 hónapot... EGY egész Hóóóónapot? Aztaaa O.o
És tényleg Ő eröltette?
És még be is mutatott a cukipofa?
Hü... azannya
kislány ébredj már fel, ez nem tündérmese... -.-'' EGy hónap semmi az hogy bemtuat a süzleinek, szintén semmi, én is el tudom magam adni egy randin ha akarom hogy
"Igen kedves Hegyeshalmi-Molnár Eleonóra Zsuzsanna én is veled akarok családot alapítani..."
ezek mind olyan dolgok amiknek semmi jelentöségük nincs... ezt bármi megteheti. Megmondom én mi történt:
a srác meg akart döngetni, kicsit körbekérdezett, hogym ire buksz...
és egy honap mulva megdöngetett... ez van: ismétlem: Nagyon remélem, hogy legközelebb több eszed lesz...
A világ nem fekete és fehér. Semmi sem egyszerű ha érzelmekről van szó.
Talán kiszeretett belőled, talán csak meg akart dönteni, talán csak kihasznált, talán depresszióba esett és eltaszított magától mert jobbat érdemelsz (ilyet én is csak olvastam).
De azok alapján amit elmondasz Shevynek van igaza. Elkapkodtad vagy belehajszoltak és ha volt is bármi "mélyebb", az semmivé lett.
Prof,hogyha meg akarta volna döngetni,akkor keresett volna egy könnyűvérű csajt.Csak azért ki az a hülye,aki vár egy hónapot?
Szerintem csak ilyen lelketlen volt és kész.Az ilyen emberi utánzatokat kell jó messzire elkerülni.
ma 19:11
Kérdező:
Ez a helyes hozáállás. :) Nő vagy és őrizd meg a méltóságodat. :)
" Mindenféle módon megalázott, kibeszélte a dolgaimat, kiderült hogy kavart az exével, szakítás után sose keresett."
Engem egyszer megaláz, akkor elbeszélgetek vele. A következő alkalom a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!