Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duplán nem értem: Nők miért szeretik a bunkó, rosszfiúkat, illetve miért mondják hogy a kedves, megbízható pasikat szeretik és nem a rosszfiúkat?
Tudod mit gondolok? Vannak a rosszfiúk akik verekednek ésvagy isznak ésvagy drogoznak és vagy cigiznek ésvagy bunkók ésvagy nemtörődömök. Tegyük fel ilyesmik a rossz fiúk. Nekem ezek nem tetszenek. És akkor mondjuk, jönnek ezekkel a kérdéssel a szerintük jó pasik. De. Van különbség jó és jó között is. Ne hogy azt hidd, hogy csak ez a két kategória van.
Például mondjuk azt mondom: vannak a tisztességes férfias pasik, meg a tisztességes papucs pasik.
Mondjuk van egy kedves, megbízható férfi, ez tök szupcsi...De ha mellette túúl sokat lelkizik, túúl sokat érzelmeskedik, állandóan mászik, össze vissza öleleget, had ne soroljam... Az sem jó. Persze hogy idő után megunom, Van aki azt mondja, ő őszinte, kedves fiú holott csak a nő idegeire megy, mert mi nem kisfiúkat és rajongókat keresünk, hanem férfit.
Első ez annyira általános már hogy nem is lehet olyan hogy ne általánosítsak.Több lány elképesztően sok lán eldobja a fiúkat a "rendes" fiúkat - és itt nem arról van szó hogy "jó" kisfiúk lehetnek rosszak csak legyenek figyelmesek a lánnyal - olyan f*szokért akik verik őket aár lese sz*rják semmibe veszik őket.
És több eset után is így van.Ez miért van így ? Miért csinálják teljesen érthetetlen mert ezzel még maguknak is ártanak.Hol itt a racionalitás ?
Tudom vannak kivételek biztos vannak de engem elborzaszt ami most megy és ez éljük és ez ennél sokkalta rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!