Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl reagáltam?
Délután át jött a barátom.Beszélgettünk filmet néztünk stb, aztán picit elaludtunk, mikor megébredtem idegesen letette a laptopomat és takarta ,de megláttam h az üzeneteimet olvasgatta.
Nagyon rosszul esett, és nem szóltam hozzá , tudta h megláttam, nem az fb az életem ne h azt higgyétek, hanem maga az bánt h azt hittem mi sosem leszünk ilyenek , azt gondoltam tisztel meg szeret ennyire h nem ezek a szarságok a fontosak h kivel mit beszélek.Azt gondoltam bízik bennem meg nem gondol rólam ilyeneket. Szóval nem szóltam hozzá és azt mondtam h szeretnék most egyedül lenni , azt mondta sajnálja én meg h előbb kellett volna gondolkodni... Mondtam neki h majd reggel várom. Aztán elment. Ti mit gondoltok erről?:/
Hát, én nem biztos, hogy elküldtem volna, inkább előbb elmondom neki, mit érzek, de te tudod.
Annyit mondtam volna neki, hogy ha kíváncsi a leveleimre, akkor szóljon előtte, bármikor odaadom, de az, hogy titokban olvasgatja őket, az nem esik jól. És megkérdeztem volna, hogy miért tette. Talán nem bízik bennem?
Bizonyára meg tudtuk volna beszélni a dolgot. De igen, én is csalódtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!