Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl reagáltam?

Figyelt kérdés

Délután át jött a barátom.Beszélgettünk filmet néztünk stb, aztán picit elaludtunk, mikor megébredtem idegesen letette a laptopomat és takarta ,de megláttam h az üzeneteimet olvasgatta.

Nagyon rosszul esett, és nem szóltam hozzá , tudta h megláttam, nem az fb az életem ne h azt higgyétek, hanem maga az bánt h azt hittem mi sosem leszünk ilyenek , azt gondoltam tisztel meg szeret ennyire h nem ezek a szarságok a fontosak h kivel mit beszélek.Azt gondoltam bízik bennem meg nem gondol rólam ilyeneket. Szóval nem szóltam hozzá és azt mondtam h szeretnék most egyedül lenni , azt mondta sajnálja én meg h előbb kellett volna gondolkodni... Mondtam neki h majd reggel várom. Aztán elment. Ti mit gondoltok erről?:/

2013. márc. 26. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
nem szép dolog.... de nem is óriási vétek.. lehet csak kíváncsi volt..
2013. márc. 26. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem gondolok. Ilyen az emberi természet. Kiváncsiság. És valószinüleg szeret mert kutat h nem-e van más a képben.
2013. márc. 26. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Jogosan akadtál ki, de ha neki ennyire fontos, akkor mondd meg neki, hogy nyugodtan olvassa a leveleidet ( persze, ha nem titkolsz semmit, de egy jó kapcsolatban nincsenek titkok szóval.... ), nem lesz belőle semmi baj és mellesleg megjegyzem szerintem ha szabad utat adsz neki, akkor már nem is fogja érdekelni annyira.
2013. márc. 26. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, én nem biztos, hogy elküldtem volna, inkább előbb elmondom neki, mit érzek, de te tudod.

Annyit mondtam volna neki, hogy ha kíváncsi a leveleimre, akkor szóljon előtte, bármikor odaadom, de az, hogy titokban olvasgatja őket, az nem esik jól. És megkérdeztem volna, hogy miért tette. Talán nem bízik bennem?

Bizonyára meg tudtuk volna beszélni a dolgot. De igen, én is csalódtam volna.

2013. márc. 26. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!