Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nektek is rosszul esett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek is rosszul esett volna vagy csak én reagáltam túl?

Figyelt kérdés

A barátommal minden délután szoktunk találkozni.

Reggel beszéltünk és mondta,hogy nincs jól,az éjszaka hányt meg ment a gyomra.Aztán jobban érezte magát,étvágya is volt szerencsére.

Délután mondta,hogy készüljek el,majd hív,amikor indulhatunk.Én felöltöztem,elkészültem és vártam,hogy hívjon.Fel is hívott,de mondta,hogy nem tud kijönni,mert nem érzi jól magát meg az eső is esett,de holnap mindenképp találkozunk.Olyan szomorú voltam,mert tényleg nagyon szerettem volna látni őt.

Aztán pár órával később mégis kiment a barátaival.. Érdekes,akkor már nem volt rosszul és oda volt kedve menni.Pedig nem kellett volna kijöjjön a városba,odamentem volna és is,meg természetesen nem vártam volna el,hogy hazakísérjen,hogyha beteg,sőt.

Olyan rosszul esett. Vajon miért?Nektek is rosszul esett volna?

2012. aug. 27. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy rosszul
2012. aug. 27. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem arról szól hogy nem adta meg a fiú a lánynak,hanem hogy hitegeti,hazudott,ebből kifolyólag nem tiszteli,mindezt

olyan lánnyal aki szereti.

Rosszul esne?Én a kapcsolat életképességén is elgondolkoznák,azért ez egy falatra sok.

2012. aug. 27. 20:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Mondtam,hogy őszintén rosszul esne,hogyha kimenne és nem fogom azt hazudni,hogy nyugodtan menjen,hogyha nem azt érzem.Erre ő annyit írt,hogy nem maradok sokat és elköszönt.Én meg csak annyit írtam,hogy jó,menjél,mert nagyon mérges voltam és még én voltam a hibás,mert így 'köszöntem' el.
2012. aug. 27. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Őszintén szerintem nem lesz túl hosszú jövője a kapcsolatotoknak, de mindenképpen őrizd meg a méltóságodat mindig. De ez csak egy vélemény, sok sikert nektek.
2012. aug. 27. 20:55
 5/10 A kérdező kommentje:
De eddig soha nem volt ilyen. Mindig minden nap találkoztunk,amikor tudtunk és már 9 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretem..
2012. aug. 27. 20:56
 6/10 doryka1234 ***** válasza:
Nem tudom mióta vagytok együtt, de szerintem egy kapcsolat alappillére a bizalom, őszinteség. De ő nem volt az, mert nem azt mondta, hogy ma a barátaival szeretne találkozni, hanem kifogást gyártott. Beszélgess el vele. Kérdezd meg, hogy valóban fontos-e számára ez a kapcsolat, mert ha igen, akkor kölcsönösen tisztelnetek kell egymást, de ez nevezhető épp tisztelet, amit veled csinált.
2012. aug. 27. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:

ne bántsátok őt a kérdezőt! hisz ő is testvérünk Ábel és még nem tudja mi vár rá hosszú útja során. szegény lélek!

vigyázz magadra testvérem!

2012. aug. 27. 20:59
 8/10 doryka1234 ***** válasza:
*de ez nem nevezhető tiszteletnek ( bocs elírtam)
2012. aug. 27. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is rosszul esett volna.

Amugy meg lehet hogy már egy kicsit rádunt. Javaslom hogy ne találkozzatok minden nap.(jót tenne a kapcsolatotoknak)

2012. aug. 27. 21:05
 10/10 A kérdező kommentje:
de amúgy tényleg beteg volt,csak ugye akkor már nem érezte olyan rosszul magát..
2012. aug. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!