Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek is rosszul esett volna vagy csak én reagáltam túl?
A barátommal minden délután szoktunk találkozni.
Reggel beszéltünk és mondta,hogy nincs jól,az éjszaka hányt meg ment a gyomra.Aztán jobban érezte magát,étvágya is volt szerencsére.
Délután mondta,hogy készüljek el,majd hív,amikor indulhatunk.Én felöltöztem,elkészültem és vártam,hogy hívjon.Fel is hívott,de mondta,hogy nem tud kijönni,mert nem érzi jól magát meg az eső is esett,de holnap mindenképp találkozunk.Olyan szomorú voltam,mert tényleg nagyon szerettem volna látni őt.
Aztán pár órával később mégis kiment a barátaival.. Érdekes,akkor már nem volt rosszul és oda volt kedve menni.Pedig nem kellett volna kijöjjön a városba,odamentem volna és is,meg természetesen nem vártam volna el,hogy hazakísérjen,hogyha beteg,sőt.
Olyan rosszul esett. Vajon miért?Nektek is rosszul esett volna?
Ez nem arról szól hogy nem adta meg a fiú a lánynak,hanem hogy hitegeti,hazudott,ebből kifolyólag nem tiszteli,mindezt
olyan lánnyal aki szereti.
Rosszul esne?Én a kapcsolat életképességén is elgondolkoznák,azért ez egy falatra sok.
ne bántsátok őt a kérdezőt! hisz ő is testvérünk Ábel és még nem tudja mi vár rá hosszú útja során. szegény lélek!
vigyázz magadra testvérem!
Nekem is rosszul esett volna.
Amugy meg lehet hogy már egy kicsit rádunt. Javaslom hogy ne találkozzatok minden nap.(jót tenne a kapcsolatotoknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!