Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Rosszul reagáltam?...

Anyukák! Rosszul reagáltam? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem egészen idetartozik a kérdésem,de tudom,hogy itt sok kedves Anyuka van!Szóval ,kispénzű emberek vagyunk van egy 14 hónapos lányunk.Férjemnek szülinapja van és én hosszú hónapok alatt összegyűjtögettem egy kis pénzt,hogy valami szép ajándékot tudjak neki venni.Kislányommal átbuszoztunk a nagyvárosba és nekiindultunk keresni "apának valami szépet".Sikerült is.Nagyon boldog voltam.Este oda is adtuk neki,és közölte ,hogy neki ez nem tetszik és nem kellett volna ajándékot venni sem,mert így sincs pénz.Meg nem is szeret ajándékot kapni.Engem azóta a sírás fojtogat egyfolytában:(((És ez látszik is rajtam...Ti hogy reagáltatok volna????
2011. szept. 15. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szegényke nekem is nagyon rosszul esne, ha én teljes szívemből hónapokon át készülök valamire és várom hogy örüljenek neki....na ez lelombozó, szerintem megbeszélhetnétek hogy ez téged mennyire bánt, meg hogy te gyűjtögetted a pénzt erre az ajándékra...

de úgyis tovább kell lépned

2011. szept. 15. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
rosszul esne.nálunk akkor volt ilyen,mikor még nem volt meg a fiam.pecás,vettem neki egy botzsákot.titokban tartottam,azt hittem,meglepődik és örül neki.erre közölte,hogy csúnya,és berakta a sarokba.ott porosodott 2 évig.de most,mivel nem volt más,kelletlenül elővette és hát használja,de még mindig nem tetszik neki.
2011. szept. 15. 08:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szegénykém! Én megértelek, és én el is sírtam volna magam és megmagyaráztam volna neki, hogy hosszú hónapok óta gyűjtögetek, agyalok, hogy őt meglephessem, erre tirpák módon reagál.
2011. szept. 15. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy paraszt. Ugyanolyan, mint az uram. Én eleinte mindig olyasmit vettem neki, amit tudom, hogy szeret. Lásd: különleges csokikat. Majd a fejemhez vágta, hogy így soha nem fog lefogyni. Azóta nem kap semmit! Két puszit, amivel felköszöntöm.

Sajnos a kapcsolatunk már a fogantatáskor sem volt tökéletes, de úgy voltam vele mindíg, hogy a remény hal meg utoljára!

2011. szept. 15. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel amúgyis elég érzelgős tipus vagyok biztos napokig sírtam volna.Nemhogy inkább örülne,de így már nemlesz gondod rá hogy legközelebb mit vegyél neki!
2011. szept. 15. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszokat!Akkor ezek szerint másnak is rosszul esett volna...

Konkrétan egy nagyon szép óráról van szó....mivel a pénzt nem adták vissza,olyanra meg ami neki tetszene már nem volt pénzem(mert az dupla annyiba került volna),így magamnak választottam egyet helyette...De azóta is nagyon szomorú vagyok....

2011. szept. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!