Anyukák! Rosszul reagáltam? Mit tegyek?
szegényke nekem is nagyon rosszul esne, ha én teljes szívemből hónapokon át készülök valamire és várom hogy örüljenek neki....na ez lelombozó, szerintem megbeszélhetnétek hogy ez téged mennyire bánt, meg hogy te gyűjtögetted a pénzt erre az ajándékra...
de úgyis tovább kell lépned
Sajnálom! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy paraszt. Ugyanolyan, mint az uram. Én eleinte mindig olyasmit vettem neki, amit tudom, hogy szeret. Lásd: különleges csokikat. Majd a fejemhez vágta, hogy így soha nem fog lefogyni. Azóta nem kap semmit! Két puszit, amivel felköszöntöm.
Sajnos a kapcsolatunk már a fogantatáskor sem volt tökéletes, de úgy voltam vele mindíg, hogy a remény hal meg utoljára!
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat!Akkor ezek szerint másnak is rosszul esett volna...
Konkrétan egy nagyon szép óráról van szó....mivel a pénzt nem adták vissza,olyanra meg ami neki tetszene már nem volt pénzem(mert az dupla annyiba került volna),így magamnak választottam egyet helyette...De azóta is nagyon szomorú vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!