Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap egy csaj vegigsimitotta a parom hatat. Jogos a kiakadasom?
Tegnap egy kis barati osszejovetelt tartottunk. Kb. 7-en voltunk ismerosok es egy idegen leanyzo.
Semmi bajom nem volt vele, egeszen addig, amig egyszercsak annyit latok, hogy elment a parom mellett, megfogta a parom hatat es vegigsimitotta. Erre hangosan felszolaltam, hogy ez mi? Mire a parom oda nezett es nem szolt SEMMIT. Egy ora mulva kozli a parom, hogy en mit feltekenykedek mert a lany hozza sem ert. O nem erzett semmit.(ergo honnan tudja, hogy az a bajom, ha nem is erezte?).
Mondtam neki hogy lattam o meg a lanyt vedte hogy hozza sem ert.
Ezek utan egyfolytaban kedveskedett a lannyal.
Oke hogy idegen lany de ez azert serto ram nezve. Attolmeg hogy nem kell sulve fove a paroddal lenni hatarok azert vannak.
Ennyire hisztis vagy, ne menjél társaságba. Mit vársz? Elmentek társaságba és a párod, mint aki karót nyelt, álljon a sarokba? Az, aki társaságba, párja előtt akar félre lépést össze hozni, kettőig nem tud elszámolni.
Tényleg akar valamit más nőtől, azt nem előtted fogja megtenni.
Valószínűleg engem is zavarna, de nem csinálnék jelenetet. A barátom úgyis seperc alatt lerendezné, ha meg mégsem, megmondanám neki négyszemközt. Ha miután tudja, hogy zavar, még kitüntetett figyelmet is fordítana rá, felállnék és otthagynám a francba. :)
Persze, egy hátsimítás nem túl nagy dolog, de ha tudom, hogy a páromat zavarja, nem teszek rá még két lapáttal...
Valamelyik válaszolónak: Már bocs a csaj simítja meg és a pasi a tiszteletlen? Ehh....
Pofon kellett volna vágja a csajt vagy mi , ne röhögtess màr....
Kérdező, nyugi vannak ilyen ribik ,jobb szó nincsen rá.
Pasid gondolom nem akart konfliktust.
Valószínűleg nem is volt túl kedves mint ahogy te írod a lánnyal. Csak a féltèkenység ami termèszetes ilyen esetben, ezt érezteti veled.
Rakd dunsztos üvegbe a pasit. Kezet sem foghat vele nőnemű és puszit sem adhat.
Hamar vége lesz ennek a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!