Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom közös házat tervez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom közös házat tervez építeni az édesanyjával. Babát tervezünk és én szeretnék magánéletet, jogos az ellenérzetem?

Figyelt kérdés
Régóta együtt vagyunk, idén nyáron összeházasodunk. Imádom Őt és kedvelem az özvegy édesanyját, aki kedves és udvarias. Mégis, nem költöznék az anyósommal egy házba, mivel nagyon lusta, egesz nap tevet nez es soha nem takarit. Sokszor voltam nala, felek, tonkretenne a kis lakast is az eletvitelevel. A párom 2 külön bejáratú házat tervez, egy kis lakás és egy nagy családi ház, azonban nekem ellenérzéseim vannak. Emlitettem neki, hogy ezt en igy talan nem szeretnem, de o azt valaszolta, hogy az edesanyja idosodik es szuksege van a kozelsegre. Mi a véleményetek? Jogos a "nem" valasz?
2017. jan. 12. 21:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
23%
Én azt hittem, az lesz a probléma, hogy anyós mindenbe bele akar szólni, vagy hogy neked kell őt ápolgatni meg odafigyelni rá. Ha az a probléma, hogy lusta és nem csinál semmit, akkor miért gond, ha egy teljesen külön lakásban csinálja ezt? A ti házatokat ez semmiben sem befolyásolja, ha előre lefektetitek azt, hogy nem te fogsz átjárni hozzá takarítani, akkor szerintem nem sok konfliktus adódik ebből.
2017. jan. 12. 21:06
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Ket kulon kulcs legyen es az anyjanak ne legyen kulcsa hozzatok.
2017. jan. 12. 21:11
 3/21 anonim ***** válasza:
68%

A párodnak van testvére, vagy egyke?

Egyébként neked kell eldöntened, hogy neked ez belefér-e vagy sem, mi nem ismerjük annyira a helyzetet, mint te. Az én nagyanyámat is kellene segíteni, de mivel ő olyan helyen lakik, ahol nincs munka, ő meg nem akar a gyerekeihez közelebb költözni, így patthelyzet van és marad egyedül a faluban. Nemrég kórházba került, mert rosszul lett, kiderült, hogy rosszul állították be a gyógyszereit, beállították neki újból. De ha véletlenül úgy lesz rosszul, hogy nem tud segítséget hívni, akkor rosszabb is lehet, és ő ezt nem akarja megérteni.

2017. jan. 12. 21:12
 4/21 A kérdező kommentje:
nem! En kedvelem ot! Segitenem, apolnam. De eros dohanyos es koszos. Mivel ez az en hazam is valahol, nem szeretnem, ha barki lelakna az otthonom (egy reszet)
2017. jan. 12. 21:12
 5/21 anonim ***** válasza:
30%
2 külön bejáratú ház esetén csak az egyik a te otthonod.
2017. jan. 12. 21:14
 6/21 A kérdező kommentje:
Ez az en es a ferjem penzebol epul. Kizarolag,
2017. jan. 12. 21:18
 7/21 llorTllorT ***** válasza:
26%
nehéz dió de az anyját csak nem küldheti világá vagy tagadja le? aztán menjen ahová akar?neked nincs anyád?ha bármilyen is azt mondod öregségére hogy :mami ,most már büdös vagy .le is út felis út.
2017. jan. 12. 21:20
 8/21 anonim ***** válasza:
28%
Kedveled meg ápolnád? Ja tisztan latszik.
2017. jan. 12. 21:30
 9/21 A kérdező kommentje:
Szerintem felreertettetek. Tapasztalatokat, tanacsot szerettem volna. Kedvelem, egeszseges tavolsagbol. Ha beteg lenne, eljarnek segiteni. Rendes ember, csak egy kicsit maganak valo. Nem akarok vele elni, velemenyekre vartam, hogy tisztabban lathassam a szitut. Azert koszi a valaszokat
2017. jan. 12. 21:45
 10/21 anonim ***** válasza:
A párodnak van testvére vagy egyedüli gyerek?
2017. jan. 12. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!