Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kijöttök a párotok édesanyjával? Kort nemet is írjatok! 21/L
Sajnos meghalt az anyukája. Sajnálom, hogy nem ismerhettem meg. :(
Holdtündér (22L)
életem első és második párjának sem volt anyukája/szülei
azután én a köv. barátaimmal mindig féltem a családdal való találkozástól, mert gőzöm se volt olyankor miről beszélgessek/hogyan viselkedjem
utána már minden köv. párom anyukája közömbösen állt hozzám
mintha úgy néznének rám, hogy most ő az aktuális bnője a fiamnak.majd jön másik.
idősebb koromban, amikor komolyabb házassággyanús kapcs-aim voltak, akkor az egyik párom anyukája olyan kíváncsi volt rám, hogy még a menstruációmról is be kellett majdhogynem számolnom.
a jelenlegi anyuka meg próbál kedves lenni velem, jó viszonyt kialakítani, de egy szava sincs ami rossz lehetne
Az az igazság hogy igen, de csak azért mert kb gyerek korom óta ismerem , egy utcában laktunk ,amikor még kisebb voltam akkor sokszor voltam náluk és ö is nálunk, és mindig is tök rendesnek tartott az anyukája,( azt nem tudom hogy miért :) )
Cili néni
A párom anyukája nagyon édes...hogy jóban vagyunk az túlzás...vagyis hogy nem vagyunk rosszban, de nincs különösebb baráti viszonyunk. Ő nagyon kedves aranyos udvarias nő, nagyon szeretem. Csak túlságosan feszült velem szemben...tehát kb úgy kell elképzelni, hogy egy pohár vizet is tálcán kapok.
Természetesen nem felróni akarom ezt neki, mert kedvességből teszi, de 3 év után már kicsit lehetne lazább... minden esetre nagyon szeretem s remélem, hogy egy napon megölelhetem és megköszönhetem neki a páromat:)
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!