Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mennyire jellemző hogy egy lánnyal nagyon jól kijöttök, jól letudtok vele beszélgetni, kedvelitek, de nem éreztek iránta semmit, nem tetszik külsőre egyáltalán?
ez hülye kérdés
mert ott van benne hogy kedveled
akkor az mégis egy érzés
nem???
van ilyen ismerősöm akivel jól tudok beszélgetni meg kedvelem de az hogy kedvelem az már egy érzés
A kérdésre:
Nálam nagyon jellemző! Úgy értem sok lány van akivel jól kijövök, kedvelem, de nem vonzódok hozzá jobban mint másik lányokhoz. A külsővel tudatosan nem foglalkozok. Nincs olyan lány akiről azt gondolnám hogy kedvelném ha jobban nézne ki....
Az hogy jóban vagyok egy lánnyal nálam azt jelenti, hogy Ő a fontosabb kettőnk közül. Mások ezt csak párkapcsolatban tudják elképzelni, nekem viszont ez általános. Ahhoz hogy jóban legyek egy lánnyal, számomra csak annyi kell, hogy lelkileg legyen gyönyörű. A testi dolgok másodlagosak.
ismerek egy lányt akivel bármit bármikor megtudok beszélni, minden téren megért, és én is őt. már-már ijesztő is néha...
szép lány, de mégsem érzem azt a plusz vonzalmat ami miatt kialakulhatna több. szóval előfordul az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!