Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác, de nem nagyon tudok vele miről beszélgetni. Szerintetek mivel menjek oda hozzá, miről kérdezzem? 15/L
milyen zenét szeretsz
ha egy suliba jártaok akkor suli téma, ami aztán simán átterelődik más témára
amúgy szerintem ne veled egykorú srácokkal ismerkedj mert ilyen korban ők még nem annyira érettek, kb 2-3 évvel le vannak maradva - legalábbis nekem ez a tapasztalatom ahogy viselkednek
16L
1. Ez a Vélaszod vérig sértett! Ez egy nagyon rossz felfogás, ami sokaknál észre is vehető, de nem ám , csak az intelligens "érett" lányoknál, hanem azoknál is akik mondjuk olyan szinten vannak, ahová a veled egykorú fiúkat titulálod titulálod! Nos, ezeknek miért van idősebb pasijuk, hogyhogy még saját magukhoz képest se nőttek fel?!
Utálom ha valaki általánosít és ilyen közhelyeket állít fel , hogy a "fiúk 2-3 évvel le vannak maradva" / vagy bármiféle hasonló megjegyzést tesznek a LÁNYOKRÓL, gondolok itt akármilyen feminista/soviniszta kijelentésről.
És pont emiatt a téves felfogás miatt nem alakul ki sokszor kapcsolat ilyen fiatal korban azonos korú lány és fiú között! 16/FIÚ
16/FIÚ te pl egy csajjal mikről szoktál beszélgetni?:)
Amúgy egyetértek, szóval szerintem a kor nem számít, persze,vannak olyan velem egykorú srácok akik iszonyú éretlenek, de ilyenek lányban is vannak:) Ez a srác azért érettebb a többinél:)
Ott meg odamehetsz akárkihez akármivel XD
De egy kicsit átfogóbban a srácról , az oszt társad? évfolyam társad? beszéltél már vele?
"amúgy szerintem ne veled egykorú srácokkal ismerkedj mert ilyen korban ők még nem annyira érettek, kb 2-3 évvel le vannak maradva - legalábbis nekem ez a tapasztalatom ahogy viselkednek "
Ebből is látszik, hogy mennyire gyerek vagy még. Mi az anyádtól lennél te érettebb a korodnál? Talán egyedül élsz a beteg édesanyáddal, akiről te gondoskodsz, hétvégente pedig dolgozol, ha nincs suli. Mert ekkor mondhatnád esetleg, hogy érettebb vagy, amúgy pedig nem. Ne aggódj, az idősebb srácok úgyis csak megdugni akarnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!