Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan férfiről, aki 32 évesen édesanyjával él (közös munkamegosztás, mosás) 3 szobás kertes lakásban, nem is keres annyira rosszul egy kisvárosban (nettó 170 ezer ft), de egyedül nem akar albérletbe költözni, csak ha van párja?

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 08:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
68%
Férfiként mondom: Minek költözzön albérletbe, hogyha így sokkal többet tud félre tenni magának? Csak azért, hogy elmondhassa magáról, hogy ő albérletben lakik? 170k nettóból tudna albérletben élni ha akarna, szóval azt nem mondhatjátok rá, hogy életképtelen. Valószínűleg spórol valamire.
2016. szept. 16. 08:27
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
Én ezzel egyetértek, minek feleslgesen költeni erre, meg magányba taszítani magad, ha nem muszáj?
2016. szept. 16. 08:28
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

170000-ből saját tulajdonban, költségmegosztással elég jól meg tud egy ember élni, és tud spórolni is. Ha csak nem elviselhetetlenek otthon a körülmények (és mindkét félnek ugyanannyira megfelel), akkor szerintem ez teljesen ésszerű lépés.

1. miért egy idegen ember zsebébe vándoroljon a pénz, amikor félre is tehetné magának

2. ha a szülő már idősebb és egyedül is van, miért ne segítene otthon, ameddig tud?

2016. szept. 16. 08:30
 4/21 anonim ***** válasza:
22%
170.000 nettó az semmi, ha albérletben gondolkodsz.
2016. szept. 16. 08:35
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért keres hogy nagy részét kidobja az ablakon albérletre+rezsire. Valamikor nem csak laktam a szüleimnél de a megélhetésem is ott volt a háztáji gazdaságukban. Ez egy plusz jó volt hogy magamnak dolgoztam és a saját életem építésével foglalkoztam és mellette szabad is voltam. Mert így éreztem ahogy az idézetben olvasható:

"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van."

(Bob Dylan)

A szülővel lakni egyfajta szimbiózis, kölcsönösen és hatékonyan segíteni tudják egymást. Más mint az idegen helyek.

2016. szept. 16. 08:35
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Nettó 170-ből épphogy meg tudna élni, ha albérletet is kellene fizetnie. Sőt, ha olyan városban lakik, akkor egyáltalán nem tudna megélni.
2016. szept. 16. 08:37
 7/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha egyébként ellátja magát, és nem mamahotelezik, akkor az ég világon semmi kivetnivaló nincs benne. A főváros mellett lakom, itt és Bp-n az átlag egyszobás albérlet 90-100 ezer + rezsi + közös költséggel indul, vagyis a 170-ből 120-at alsóhangon kiadna rá. A többiből eszik, meg néha vesz ruhát. A legrosszabb üzlet és pancserség egyedülállóként játszani a nagyfiút/nagylányt egy albérletben...
2016. szept. 16. 08:38
 8/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sincs ezzel semmi gond. Akkor már kicsit morcosabb lennék, ha együtt lennénk, és velem se akarna összeköltözni, max ha én költözök oda anyjához és hozzá. De így nem látok benne kivetnivalót. Anyukáját sem hagyja magára, kiveszi a részét a házimunkából és nyitott a saját albérletre is, ha megvan hozzá a megfelelő személy.
2016. szept. 16. 08:39
 9/21 anonim ***** válasza:
70%

Az idézet gagyi, ezalapján a helyi kisebbség is sikeres.

2016. szept. 16. 08:39
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a kapcsolata az anyjával, és van megtakarítása hosszú távra, hogy egyszer a párjával külön költözzön, és nem akarja majd később, hogy a párja költözzön oda hozzá meg az anyjához, akkor nem érdekel, ha most az anyjával él. Nekem nem volt olyan jó a kapcsolatom a szüleimmel, hogy velük maradjak, amíg nem jön valaki, akivel összeköltözhetek, igaz, én is csak 30 fölött tudtam elköltözni saját lakásba, addig gyűjtöttem, hogy ezt meg tudjam valósítani (nem albérleteztem, a saját lakás volt a cél), de azóta nyugodtan alszom, és a szüleimmel is jobb a kapcsolatom úgy, hogy nem élünk együtt.
2016. szept. 16. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!