Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten egyedül mászkálva lehet lányokkal ismerkedni?
Rendszeresen gyaloglok, hegyet mászok, mellette otthon edzek, hogy formába hozzam magam. Egy kis önbizalmam is lett azóta, magabiztosabb lettem, és észrevettem, hogy rám is néznek a lányok. Viszont megszólítani még nem merem őket, nem tudom, mit mondhatnék elsőre. Van tippetek?
25F
Mégis hogyan? Az utcán mindenki azért van, mert intéz valami dolgát, vagy megy a munkahelyére, suliba. (Kivéve a csövesek meg 1-2 ilyen fura alakok mint te)
Hidd el a legkevésbé vágyik arra egy nő, hogy zaklassák az ilyenek, nagyon csúnyán lekoptatnak, kivéve persze ha nem vagy extrémen jóképű, ilyen 1000-ből 1 típus. De akkor nyilván nem lennél egyedülálló.. szóval nem.
Csöveseken és ilyen fura alakokon kívül, akik legalább félig, de lehet teljesen pszichotikus egyének, mégis ki szokott céltalanul egyedül mászkálni az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!