Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan helyeket Budapesten, ahova egyedül is mehetek és nem néznek rám hülyén? 17/L
#1: Inkább kihagynám, de azért kösz. :D
#2: Nem pont a személyzetre gondoltam, hanem a többi vendégre. Mindig kinézik azt, aki egyedül van.
Ennyi erővel a buszon is bármikor megnéznének, mert egyedül szállok fel, vagy mikor beugrok valahova egy sörre hazafelé, vagy leülök, míg megiszom a kávémat. Ettem-ittam már egyedül, volt, hogy egy teaházba mentem be, míg egy kis csendre vágytam. Soha nem foglalkozott velem az égvilágon senki, senkit nem érdekeltem, mindenki a maga dolgával van elfoglalva.
Nem kell speciális hely ahhoz, hogy ne nézzenek rád hülyén.
#4: Én kajáldákba csak úgy megyek be egyedül, ha közben a telómon szórakozok (úgy teszek, mintha szórakoznék), de mivel most lopták el, így ez sem lehetséges. :/
#7: Úgy, hogy egyik barátnőm sem tud jönni. Az egyik túl elfoglalt, a másiknak nincs kedve, a harmadikat nem engedik, a negyediket meg szintén nem engedik, de neki ég pénze sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!