Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten egyedül mászkálva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten egyedül mászkálva lehet lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Rendszeresen gyaloglok, hegyet mászok, mellette otthon edzek, hogy formába hozzam magam. Egy kis önbizalmam is lett azóta, magabiztosabb lettem, és észrevettem, hogy rám is néznek a lányok. Viszont megszólítani még nem merem őket, nem tudom, mit mondhatnék elsőre. Van tippetek?

25F

2016. szept. 12. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%

#8 pl. Én. Mért ne sétálhatnék céltalanul az utcán? Meg bárki más is? Xd

Így lett barátnőm is.. Pontozzatok le megint nyugodtan de igaz amit most meg az előbb írtam

2016. szept. 12. 22:13
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Az előttem szólóknak: a minap voltam fent egy társkereső oldalon, és az azt sugallta, hogy gyakorlatilag minden magyar ember társat keres. Igaz közterületen nem illő,mert az nem VIRTUÁLIS! És abból nincs profit.
2016. szept. 12. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Ráadásul Budapesten, ahol annyian zaklatnak egy nőt... Én is ezt rühelltem Bp.-ben, amikor ott laktam, pedig férfi vagyok, hogy rohadt sokan zaklattak az utcán, pedig nem csöves környéken éltem, hanem Budán az első kerületben.

Ha nekem a tököm ki volt ezzel, férfiként, akkor képzelem mennyire herótjuk lehet a nőknek a zaklatóktól.

Szerintem ha már mindenképpen nem tudsz/nem akarsz éjszaka szórakozóhelyen ismerkedni, neten meg ugye nincs esélyed, mint a férfiak 95%-ának nincs (nekem sem), akkor már legalább plázákban próbálkozz, ott nem annyira bizarr mint az utcán.

2016. szept. 12. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Elmesélem az egyik nagyon friss élményemet.

3-as Metró. Én általában állni szoktam. A szemben lévő ülésre leül egy 18-19 éves sportos, teljesen jól kinéző srác. Illedelmes, intelligens is volt, átadta az időseknek a helyét, amikor kellett, majd visszaült, amikor az idős házaspár leszállt.

A következő megállónál felszáll egy lány nagy bőrönddel. Én a pasin már láttam, hogy meg fogja szólítani a csajt. Teljesen normális szövege volt a srácnak: "Szia, te is most költözöl vissza a koliba?" A csaj erre csak nagy kegyesen bólint. Majd megint a srác: "Ha kérdezhetem, akkor melyik szakra jársz?" Már nem emlékszem melyik szakra járt a lány, a sztori szempontjából full lényegtelen. Ismét a pasi: "Az jó nehéz lehet, én most kezdtem az egyetemet. Te is? Vagy már másodéves vagy?" Erre a csaj: "Figyelj már, ki vagy te? Statisztikát készítesz vagy mi a fene?" Majd a fiúra fintorgott gúnyosan és leszállt.

Hát én szégyelltem magam nőként a lány helyében....

Engem is szoktak megszólítani a metrón vagy bárhol máshol. Van hogy nekem sincs kedvem ismerkedni az adott pillanatban, mert egy szörnyű napon vagyok épp túl, na de azért moderáljuk már magunkat.

Senkivel nem tudnék ilyen lenézően, lekezelően viselkedni!

Oké, elege van a megszólítgatásokból, de ezt lehet normálisan is közölni.

Én akkor ott értettem meg, hogy szerencsétlen pasiknak nem egyszerű. Az ilyen lányok férfiként nekem is a kedvem szegnék.

2016. szept. 12. 23:28
 15/19 anonim ***** válasza:
47%

23:28, úgy kellett volna csinálnod ahogy Beavis és Butt-head szokta :D

Öhöhöhö...öhöhöhö...hey baby...öhöhöhö...öhöhöhö, you look yummy...öhöhö...öhöhöhö...want me to drill ya? I wanna score...öhöhöhöhö...öhöhöhö...

Az eredmény ugyanaz lesz, de sokkal mókásabb szituációt hozna ki :DDD

2016. szept. 12. 23:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, h lehet ismerkedni az utcan is! Ha nyaralni megyek Olaszorszagba, ott lazan ismerkednek a pasik. Az lenne alap, h ha egyedulallo vagy, ismerkedsz. Olvass a testbeszedbol, h ki er ra par percre: pl metrora varva, buszra varva, babkban sorban allva, peksegnel a sorban. Parkokban ebedidoben akar! Fel a fejjel! Akkor lesz elobb utobb bnod, ha ismerkeddz mindenhol.

Ne torodj a visszautasitasokkal. Csak ismerkedj. Ez igy lenne normalis, h ha egyedulallo valaki, akkor ismerkedik. Budapest belvarosa laza hely. Ezert szeretek itt lakni. Sose veszem zaklatasnak az ismerkedest, akkor se, ha nem szimpi a srac. Nem kuldom el csunyan, mert nem veszem el a kedvet attol, h mas lanyokhoz is odamenjen.

N

2016. szept. 13. 06:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Mikor en Pesten jarok, olyan fiukat es lanyokat latok akik a fellegekbe jarnak.

De ha egy normalisnak tunot eszreveszel, szerintem nyugodtan probalkozz. Legalabb azok koze tartozol, akik nem interneten irogatnak csak...

2016. szept. 13. 07:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

a testvéremet is pl utcán szedték fel kétszer is már. :D

szerintem sincs baj az utcán ismerkedéssel. csak ne legyen bunkó a szöveg. amúgy úgyis tudni fogja, hogy mit akarsz tőle, akármit is mondasz kb.

és egyáltalán nem szoktak sokan lányokat leszólítani az utcán. max a csövesek, kéregetők, krisnások. de ezek mindenkit leszólítanak.

a plázás ötlet is jó szerintem. főleg hogy ott nem nagyon szoktak sietni az emberek, mert nézelődni mennek...

és az utcán sem siet mindig mindenki valahova. nyilván nem céltalanul vannak kint (bár én is szoktam sétálgatni és nézelődni közben a városban, nem tudom ebben mi a furcsa vagy őrültség...), de lehet csak elmegy ide vagy oda inni, kaját venni mit tudom én hova. nem hiszem hogy ha szimpatikus aki leszólít, akkor ne állnának meg pár percre...

2016. szept. 13. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:

"Én akkor ott értettem meg, hogy szerencsétlen pasiknak nem egyszerű. Az ilyen lányok férfiként nekem is a kedvem szegnék."

Na végre már! Ezt írják itt ki tudja hányan, de nem akarjátok elhinni!

2016. szept. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!