Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is mi okom lenne arra hogy ne érezzem magam rosszul hogy egyedül és magányos vagyok?
Nincs olyan kevés pedig,van bőven ilyen férfi,csak nem veszik észre a nők,pontosan a külső miatt. Mert nem mind jóképűnek születik...
Én például sok ilyen srácot ismerek,én is ilyen vagyok egyébként, és egyikünknek sincsen barátnője... na vajon miért... mert erre nincs igény,hogy ilyenek legyünk.
A parasztokra meg nyáladzanak a nők,és futnak utánuk.
Ha kedves vagyok,akkor max. kinevetnek.
25/F
"Pedig csak nem találtam még egy olyan férfit, akivel jól érezném magam (nem külsőre, belső tulajdonságokra gondolok). "
kamuuuuuuuuu
Ne siettesd a dolgokat. Ha nem érzed magad jól valakivel, ne menj bele csak azért, hogy megfelelj a szüleidnek vagy az elvárásoknak.
Érdekes olvasni a kérdéseket itt gyakorin. 1-2 sor egymás után, ahol a pasik arról panaszkodnak, hogy nem kellenek a nőknek, utána a nők arról panaszkodnak, hogy nem találnak normális pasit.
Én szerintem abba a csoportba tartozom, aki nem bunkó, intelligens, kedves és tisztelettudó, ahogy fel is soroltad. És nagyon is szeretnék ismerkedni és próbálkoztam párszor az utóbbi időben. Nem feltétlenül barátnőt akartam, inkább csak valami beszélgetést, vagy ismeretséget. De sokszor még ez sem alakult ki. Szerintem nagyon sok hozzám hasonló pasi van, akik rendkívül önbizalom hiányosak lettek. A gyerekkori bántások a társaktól, gúnyolódások, később a megaláztatások a lányoktól, durva visszautasítások nőktől, ezek felőrölhetik valakinek az önbizalmát. Én nem tartom magam egy felszínes embernek és igyekszem nyitott és érdeklődő lenni, de már nem merek igazán beszélgetni egy nővel. Minden mondata után az ugrik be, hogy ez a nő most vajon le akar rázni, zavarban van a közelemben, annyira rondának tart, hogy inkább lelépne? Ha egy felém nő mosolyog, akkor már nem tudom, hogy nekem mosolyog, azon mosolyog hogy ilyen ronda embert mint én még életében nem látott vagy látott valaki mást a hátam mögött aki tetszik neki.
Nem mentegetni akarom magamat, csak azért mondom ezt, hogy jobban megértesd az okait a mostani helyzetnek. A bunkó nagydumás csávóknak akik kicsit is jól néznek ki, úgy tűnik nincsenek gondjaik ilyen téren és kezdeményeznek, vannak is sikereik. A többiek néha már kimenni is alig mernek az utcára.
Én például szívesen megismernék egy szolid, visszafogott lányt és örülnék is hogy nincs tapasztalata. De annyira értéktelennek érzem már magamat, hogy megkérdezni sem merem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!