Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan férfiről, aki 32 évesen édesanyjával él (közös munkamegosztás, mosás) 3 szobás kertes lakásban, nem is keres annyira rosszul egy kisvárosban (nettó 170 ezer ft), de egyedül nem akar albérletbe költözni, csak ha van párja?
Ezt huszon évesen normálisnak mondanám!
De 32-évesen a szülő nyakán élősködni?
Aki így gondolja annak fogalma sincs a való életről! -Persze akinek van valami pszichés betegsége-az olyan gyereket támogassa a szülö! De egy egészséges felnőtt férfi már össze rakott volna egy kis lakásra valót ha más nem a város közelében vidéken!
De normális szülő is arra bíztatja a gyerekét már a tanulmányai mellett is, hogy dolgozz és segítünk legyen külön lakásod!
Az albélrletnél biztos jobbegoldás a szülő de csak akkor ha nem telepszel rá!
Nokent mondom,aki nem tud leszakadni a csaladjarol 32eves koraig,az valojaban kenyelmes es lusta es ha mindenki tuleli a levalast (igaz,kevesebbet felreteve) akkor mar o is megtehette volna reg,de nem AKARJA.Ha csak a sporolas lenne az indok,felteve h havi 50.000et felretett amiota vegzett (ha 23evesen kikerult vmelyik alma materbol),kb 5.5milla sajat tokeje lenne.Ami boven eleg kezdonek egy sajat lakashoz is akar.
Kell egy egeszseges tavolsag a szuloktol h felnott eletet eljunk.Es most nem arrol beszelek h kulon mosas es kulon bevasarlas.Hanem maga a lelki folyamat h nem az anyukam indit munkaba reggel es nem a gyerekszobamba hivom at a baratokat/csajokat "bulizni".
Szerintem nyugodtan éljen a szüleivel,és ne albérletbe menjen külön lakni,mert az albérlet sokba kerül,így tud segíteni otthon,és tud gyűjtögetni majd később tudjon ingatlant,garzont,kicsi lakást,vagy egy kicsi házat abból a pénzből amit albérletre adna ki.
Sőt ha van társa,akkor is lakhat otthon ha megengedi a szüleik nekik!
Minden jót kívánok neked!
megértem a helyzeted.
Szerintem kisvárosban már 40ért kapni kiadó lakást, mivel a vidéki rokonok is hasonló összegekért adnak ki normális méretű kertes házakat.
Szerintem ki kellene adni az óriásházat, abból anyukának a lakhatását biztosítani, kb 55 éves lehet az anyuka, gondolom még dolgozik. Ha segíteni kell, azt lehet a megtakarításból.
Amúgy egy harmincas felnőtt férfinek biztos munkahellyel (körültekintően kell hitelt választani fix kamatokkal) hitelből kellene vennie egy kislakást, ami jó az ő szingli éveire, ha pedig megállapodik, akkor anyuka mehet a kislakásba, ő meg az új családdal a kertesházba. Évekkel később jó lesz az a kislakás ha a gyerek egyetemre megy, utáni pedig az ő vagy a felesége időskorára.
Nincs sztm vele baj,engem nem zavarna,ha amúgy önállo. Mi a francért menne albérletbe egyedül,meg ha a kapcsolata is jo az anyjával. Oké h beszáll a rezsibe,de az albérleti dijjat megsporolja. Amúgy ez sokmindentől függ. Valaki pl írta h ak költözne egy faluba. Ez hülyeség mert én pl innen Sopronbol nem költöznék el soha ha nem muszájj.
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!