Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mai világban létezik -e olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban létezik -e olyan hogy házastársi kötelezettség, és ha igen ki mit ért ez alatt?

Figyelt kérdés

2017. jún. 15. 09:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%

Nincs ilyen.

Régen érdekből házasodtak, nem hogy szerelem, de még testi vágy sem volt. A házastársi kötelesség az volt, hogy ennek ellenére össze kellett hozni egy-két fiút, aki örökölni fog.

2017. jún. 15. 09:07
 2/18 anonim ***** válasza:
63%

A házasság arra "kötelez" -ne elvileg,hogy ne csald meg a másikat legyél monogám.

De már sokan ezt sem nézik semmibe ...

2017. jún. 15. 09:33
 3/18 anonim ***** válasza:
59%

Igen létezik. Azt mondjátok vissza a papnak és a közjegyzőnek. Azért mennek tönkre a házasságok, mert a tisztelt felek az esküjüket körülbelül úgy veszik, mint egy beavatást a gólyatáborban. Sajnos vannak akik még úgy sem.

30/f

2017. jún. 15. 09:42
 4/18 anonim ***** válasza:
5%

Férfiként van jó dolga az embernek:

1. A feleség nem akar vele szexelni, úgyhogy csendben recskázik titokban és szenved.

2. A feleség nem akar vele szexelni, úgyhogy megcsalja és nem derül ki.

3. A feleség nem akar vele szexelni, úgyhogy megcsalja, de kiderül. Válás, a gyerekek nyilván a feleséghez mennek és gyerektartás.

4. A feleség nem akar vele Szexelni, úgyhogy becsületesen elválik. A gyerekek nyilván a feleséghez mennek és gyerektartás.

---

Ha egy nő úgy dönt, hogy nem akar a férjével szexelni, onnantól a férj számára nincs nyerő opció a világon.

2017. jún. 15. 13:25
 5/18 A kérdező kommentje:

Jó de innentől azt mondhatnánk hogy ezzel visszaélni etikátlan egy nő részéről.

És hogy ez is a házastársi kötelessége egy nőnek.

Csak hát ott a gyerek, a háztartás.

Egy férfinek pedig oda kell belesegíteni elég sokat.

Gondolom a kompromisszum segít.

2017. jún. 15. 16:01
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Jajj már megint ez a huzavona. Tartsák rendben közösen az életterüket aztán szexeljenek egy jót. Ha lusták, de van pézük akkor fizessenek egy 10est egy 3. embernek aki hetente megcsinálja helyettük aztán szexeljenek. Ha van rá igény és keret akkor vegyék be a takarítót is a gyerek szórakoztatására béreljenek egy 4. embert. Ha a gyerek alszik őt is bevehetik, de a gyerekkel, ha lehet ne szexeljenek.

30/f

2017. jún. 15. 16:31
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

"Ha egy nő úgy dönt, hogy nem akar a férjével szexelni, onnantól a férj számára nincs nyerő opció a világon."

Amit leirtal, az igaz altalaban. A gyerekek az asszonyhoz kerulnek valaskor. De az okos ferfi valas elott leul a fenekere es megkerdezi magatol:

-Vajon jol tettem-e, hogy noi hisztinek minositettem es legyintettem ra, amikor az asszony konnyes szemmel mar szazadjara mondta, hogy nem tud meghitten elpihenni a vallamon, mert inkabb leraztam es X-boxoztam?

-Vajon jol tettem-e, amikor mult vasarnap o elkeszitette a harom kicsit a strandra, elotte ejfelig szendvicseket gyartott, fasirtott sutott nekunk, meg az 50-es naptejemrol sem feledkezett meg (en azt sem tudtam, hogy tavaly vett nekem olyat), en meg kint orditottam a kocsiban egy negyed oraig, hogy "hol a f--szomba vagytok mar, nem megyek veletek tobbet sehova?

_miert nem vettem eszre, hogy o csak elfoditja szomoruan a fejet, amikor a strandon a testet hasonlitgatom ossze a 18-20 eves bikinis csajokeval.

-Es foleg elgondolkodom azon, hogy a lelke miert kerul tolem egyre tavolabb, es miert nem kivanja mar velem a szexet...

2017. jún. 15. 21:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

#7. Az okos férfi nem hiszem, hogy eljut idáig :D

30/f

2017. jún. 15. 22:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

7 bingo

A pap ugyanezt magyarazta

Ha a ferfi taplo nem udvarol nem tesz szivesseget akkor miert is kivanna ot a felesege ? A budos zoknija miatt?

2017. jún. 16. 00:43
 10/18 anonim ***** válasza:
78%

A no sokat megtesz a budos zokniert is, de van az ugy, hogy mar a zokni illata is elfogy, felemeszti a banat. Onnan meg mar minek kuzdeni? Miert? Kiert?

Ugye ezt akarta mondani a papod is? Aldja meg az Isten erte! Meg teged is, hogy ezt mar most latod. :)

2017. jún. 16. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!