Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő vagy férfi aki még nem csalta meg a párját és nem is tenné soha?
Ha gondoltál rá de nem tennéd meg akkor miért nem?
Írjatok kort is. Köszi!
Én eddig még nem csaltam meg senkit. Ennek két oka van.
1. Csak olyannal járok, akibe fülig szerelmes vagyok, tehát nincs szükségem másra.
2. Ha ez nem is így lenne, akkor sem csalnám meg, inkább szakítanék előtte. Elvi kérdés.
Kor: 25-30F
sosem csaltam. nem is volt sok kapcsolatom, ami volt az is hosszabb volt.
nehezebben megyek bele egy kapcsolatba, de ha belemegyek akkor szeretem a másik felet.
egyértelműen nem csalok, attól erősebb a másik iránti érzés,( tisztelet stb) , és nem is tudnék se az ő szemébe belenézni,sem a tükörbe.
24
Jelen, ha nem működik inkább szakítok, de eddig mindent megkaptam így okom se nagyon volt gondolni rá. Akit szeretek azzal amúgy se tudnék ilyet tenni :)
28F
Meg nem volt kapcsolatom, de ha szerelmes lennek, nem is tennem soha.
23N
Eddig volt három párkapcsolatom, ebből egy komoly. Egyiket sem csaltam meg, pedig a komoly kapcsolat körülbelül utolsó másfél éve pokolian szar volt (szex terén is).
Ha kapcsolatban vagyok, akkor felveszem a szemellenzőt és nem foglalkozom más nőkkel. Ilyen a természetem (ami állítólag nagyon ritka).
28/F
Jelen :) Hosszútávú kapcsolatom alatt gondolatban persze eljátszottam vele, de az iránti érzett tisztelet erősebb volt mindig.
23/F
25/F
nem csaltam meg eddig senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!