Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki csalja/csalta a feleségét, és tud válaszolni egy kérdésre? 26N
Barátnőm(28) férje (34) lebukott. Két szertetőt tart 1 éve.
Állítása szerint, ez csak szex neki nem jelent semmit. Csak szüksége van kalandokra, izgalmas, de szereti barátnőmet, vettek házat, kutyát, gyereket akar tőle.
A megcsalásnak semmi köze a szerelemhez? Ettől még szerelmes belé? Lehetőleg férfiak válaszoljanak, mert ők tudják..
Nem tudom, hogy más hogy van vele, de szerintem a mi agyunk is kicsit hasonlóan van bekötve mint a tiétek. Ergo gondolj bele, hogy te megcsalnád-e a férjedet és úgy általában csinálnád-e ezt vele.
Én férfiként mondom, hogy nem. De nem vagyunk egyformák. Ha nem jó a kapcsolat, vagy nem jó a szex, akkor nem veszem el feleségül, ennyire egyszerű.
Ettől még lehet szerelmes. Csak vannak, akik nem monogámok.
Sőt még olyan is lehet, hogy 3an szerelmesek. Bár arra nehéz példát találni, de nem lehetetlen.
5: Hahó, melyik dimenzióban vagy? :)
Ebben a topicban a megcsalásról van szó, tehát ha választ adsz, akkor a címben szereplő feltett kérdésre válaszolsz, tehát a megcsalásról írsz.
8:
Megismertetlek a mutatószó jelentésével, mely a szövegkohézió egy eszköze, kedves második osztályos barátom, aki még nem nem tanult mondatelemzést.
Itt mondtad:
Kérdés:
A megcsalásnak semmi köze a szerelemhez? Ettől (= attól, hogy megcsalta) még szerelmes belé?
Válasz:
Ettől (= attól, hogy megcsalta) még lehet szerelmes. Csak vannak, akik nem monogámok.
Ha már ilyen jó fej vagy, legalább ne hibáznál bele a kioktatós szövegedbe. xD
A kérdésben lévő pasit pedig nem támogatom, mivel egyértelműen a nője háta mögött csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!