Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek vilagos, hogyha ERKOLCSILEG mar nem letezik hazastarsi kotelezettseg, akkor miert letezik meg ERKOLCSILEG a hazastarsi huseg?
A feleseg ugye kitalalhatja, hogy faj a feje egy honapban 30-szor. A ferj mag ragja kefet, hogy miert nem fogadja el a parja. Es meg csak magyarazat sincs ra. Habar ez egy hazassagban valahol kotelesseg lenne mindket feltol. Ugyanugy, mint dolgozni pl.
Ha jol emlekszem Muller Peter ugy mondta, hogy "A no szex-szel fizet a hazassagert. A ferfi meg hazassaggal fizet a szex-ert."
Na de miert van az, hogy a hazassag ott van, es elnezest, de a terdek meg zarodnak egyre inkabb ossze.
Nem tul nagy aduasz ez az noknek?
Hiszen a ferfiak a kapcsolatban mar igy is igencsak el vannak nyomva...
"Az erkölcs fogalma alatt egy adott társadalom által régebbi tapasztalatok alapján összegyűjtött és helyesnek ítélt viselkedési szabályok összességét értjük."
"A no szex-szel fizet a házasságért" - jó házasság lehet.
Bár csak 8 éve vagyok házas, a szüléseket leszámítva nem volt nagyobb szünet. Ehhez mindketten kellettünk. Ha a férjemnek baja volt, akkor kinyitotta a száját és szólt. Ha el voltunk havazva, felemelte a telefont és áthívta az anyját hogy legyen a gyerekekkel míg mi kettesben vagyunk. Nem ül a seggén és várja, hogy kötelességtudó feleségként széttegyem.
Nyilván ez kölcsönös, én is meglepem néha egy laza gyors hancurral vagy orállal.
Most lehet, hogy hülyeséget írok, de szerintem igenis kötelesség egy házasságon belül szexelni a társunkkal. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden mocskos játékban részt kell venni, amit az egyik fél megkíván a másik részéről, valamint hogy mindig minden alkalommal teljesíteni kell, de elvégre a szex hozzátartozik a házassághoz.
Vallásos vagyok, teológiát tanultam, azon belül házasságjogot is. És állíthatom, hogy sok dologban nagyon is konzervatív vagyok, "nem normális" a mai társadalom szemében, de akkor is azt vallom, hogy a szex lényeges része a házasságnak.
Vétó joga mindig lehet a feleknek, de azért havi 30 alkalom már kissé túlzás...
A pap tanárom is azt mondta, hogy a házas felek nem hajlanak a szexre, akkor maradjanak barátok, de ne házasodjanak össze.
Azért én kíváncsi lennék a feleség álláspontjára is. Hogy miét utasít el.
Valóban nincs már házastársi kötelezettség. Ha a szex a házastárssal kötelezettség lenne, az régen rossz. Én akkor szexelek, amikor kedvem van, ennyi. De az én férjem bármikor tud nekem kedvet csinálni hozzá. Ahogy én is neki
.
Régen sem élvezte veled a szexet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!