Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen, hogy a párom ezt szereti csinálni?
Figyelt kérdés
Imád főzni, szinte nincs hétvége , hogy nekem kelljen főznöm. Egyedül a bevásárlást ,és takarítást szoktam elintézni. Minden nap megmasszíroz amikor hazaérek munkából. Én szeretem , hogy ilyen kedves ,de akárhányszor mondom neki , hogy nem várom el ezeket a gesztusokat, csak annyit válaszol , hogy szeret , és ez neki nem teher. Én 25/N párom 27/F2017. ápr. 11. 17:26
1/14 anonim válasza:
Tudod, aki szereti a másikat az kb így viselkedik vele.
2/14 Lazy Lover válasza:
miért ne létezne... pl sok férfi imád főzni
3/14 anonim válasza:
Egyes jól mondja. És ne hárítsd, mert előbb-utóbb feltűnik neki, és elutasításnak fogja elkönyvelni. Élvezd, és köszönd meg az életednek, hogy ilyen jutott :)
A masszázs pedig nem csak egy sima gesztus... Addig is a kezei közt érez. Biztos jele a vonzalomnak.
4/14 anonim válasza:
Ha te takarítasz és bevásárolsz, miért ne lehetne energiája a főzésre? Mi is így szoktuk felosztani, nem olyan hatalmas áldozat, ha praktikusan el van osztva a munka. Egyébként is vannak emberek, akik szívesen főznek, nem olyan ördögtől való dolog ez.
6/14 anonim válasza:
Persze, hogy létezik, hiszen ő maga mondja. Van okod nem elhinni? :) Örülj neki és értékeld, ne keresd ott a hibát, ahol nincs :)
7/14 anonim válasza:
Irigyellek :(
Az enyém a játék előtt ül mindig, és minden rám hárul :(
24N
8/14 anonim válasza:
Miért ne szerethetne egy férfi főzni?
Bár az én párom nem "imád" azért főzni, vagy együtt főzünk, vagy mindig ott van, és amíg főzök, mosogat, pakol, beszélget velem. Neki sem teher még a házimunka sem. Inkább csinálja velem, csak hogy együtt legyünk, mint hogy addig ő egyedül nyomkodja a fb-t, vagy hasonló.
9/14 anonim válasza:
A magam nevében suttogva, létezünk, igen. 29F
10/14 anonim válasza:
Hasonló vagyok ezen a téren. Mindössze egy apró dolog hiányzik a képletből. A barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!