Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú, aki szereti ezeket csinálni vagy tól ''romantikusak'' az igényeim? 15/L.
Ezeket a dolgokat szeretném csinálni a barátommal (ha lenne):- esőben vagy a falhoz szorítva csókolózni vele
- kézen fogva sétálni
- fiú átöleli hátulról a lányt és úgy megpuszilja a nyakát
- a lány a fiú ölében féloldalasan ül, a fiú megfogja a derekát és úgy csókolóznak
- együtt fürdeni
- fiú a lányt folyton ölelgeti, puszilgatja ( homlok puszit szeretem a legjobban)
- folyamatosan hülyülni, hülyeségeket csinálni, birkózni (a fiú hagyja a lányt nyerni de csak hogy utána leteperhesse :DD)
Ezeket mind imádom, de homlok puszi helyett séta közben is imádok nagyokat csókolózni.
Barnabás
jéé nem is tudtam, hogy ezek romantikusnak számítanak :D akkor én milyen romantikus vagyok :D kivéve az utolsó, nem birkózunk, meg nem csinálunk hülyeségeket :) de poénkodni poénkodunk egymással :)
21F
Jelen
Barcsak 5 evvel idosebb es 20 eves lennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!