Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket miért zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket miért zavar annyira, hogy a pasitok szereti a szexet és gyakran akarja csinálni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak akkor zavar, ha sz@rul csinálja, de akkor le is hajintom magamról. Mondjuk nekem még ha jól csinálná, akkor is sok lenne pl. a napi 4. Kettő még belefér, mondjuk reggel hamarabb felkelünk meló előtt, meg utána még talán egy duplamenet belefér, de ha nálatok olyan napi egy lenne, és nyávog a csajod, akkor bizony ratyi vagy az ágyban.
2014. máj. 16. 17:48
 2/5 Költőnő? ***** válasza:
Engem nem zavar, sőt.
2014. máj. 16. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem zavar, inkább szeretem.:D
2014. máj. 16. 18:09
 4/5 22L ***** válasza:
Nem zavar sőt...
2014. máj. 16. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én barátnőmnek elég a kétnapi egy. Nekem legalább naponta egy kell. Pedig azt mondja, nagyon szereti velem. Mindig el is élvez, nem is egyszer.

Szóval nem tudom, lehet, hogy hazudik, de megértem, ha neki nem igénye a napi..

2014. jún. 6. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!