Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket is zavar egy csajban,...

Titeket is zavar egy csajban, ha olyan dolgokra is megkér, amit ő is meg tudna csinálni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, h vonaton fel kéne húzni az ablakot, s megkér, h húzd már fel pls. Itt nem az a baj, h megkér, de jobban szeretem, ha legalább megpróbálja vki, mert ha nem megy neki, persze segítek, de így olyan csicskának érzi az ember magát, s ez nem igazán imponáló nekem egy nőben, kicsit olyan érzésem van, h k*rvára ki volt/van nyalva a s*gge a kiscsajnak.

2013. jún. 13. 13:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy b@zdmeg...:D

Miért mi van ebbe szerinted?Miért nézne csicskának?Lehet szimpatikus vagy neki azárt kér meg..arra nem gondoltál még?Istenem de gyökér vagy:D

Így nem csoda hogy nincs csajod és nem is lesz..:D

2013. jún. 13. 13:47
 2/29 anonim ***** válasza:
55%

Úúú de hülye vagy te... :D

Mert ha én bájos tekintettel megkérek valakit a vonaton, hogy kérlek húzd fel az ablakot, hisz te olyan erős vagy, nekem meg nem megy (anélkül, hogy megpróbáltam volna) akkor biztos azért, mert ki van nyalva a seggem... Nem azért, mert bejössz, és valahogy jelezni próbálom, nem...

:DD

2013. jún. 13. 13:52
 3/29 anonim ***** válasza:
Kicsit túlkomplikálod a helyzetet.
2013. jún. 13. 13:52
 4/29 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, h nincs, s általában az ilyenek nem is kellenének. Lehet, h hülye vagyok, de itt nem ez volt a lényeg, h ezeket csajnak akarom, hanem az, h k*rvára idegesít ez a tulajdonság, h fel se áll vki, hanem ott ülve mondja szépen elmutogatva, h ablakot húzd fel kérlek, mikor ő is megtudja csinálni. Legalább álljon fel s próbálja meg, s ha tetszem neki, akkor játssza el, h nem megy neki, de így nekem fura. Nem velem volt ez, a mellettem ülővel nem olyan rég, s most jutott eszembe, h megírom ide.
2013. jún. 13. 13:53
 5/29 anonim ***** válasza:

-.-"

Arra nem gondoltál,hogy így akar kezdeményezni?

2013. jún. 13. 13:56
 6/29 anonim ***** válasza:

Örülök hogy ez a legnagyobb gondod az életben..:D

Istenem komolyan nagyon alacsony a kerítés...ki a f@szt érdekel de komolyan?Nekem is volt ilyen..most miért ne segíthetnék neki?Ha valaki megkér az utcán hogy magyarázzam el neki hol és merre találja ezt vagy azt,akkor őt is hajtsam el a pitsába?Sok empátia szorult beléd..amúgy értem mit mondasz hogy egalább megprobálhatná,de a most komolyan neked erre van időd hogy ilyenen lovagoljál?Felhúzom neki aztán kész,cserébe meg kell neki mondani,ok felhúzom,de cserébe lecumizól a wc-ban:DD

2013. jún. 13. 13:57
 7/29 A kérdező kommentje:
Akit én láttam, az nem bájos tekintettel nézett a kollegára, még egy mosolyt se láttam az arcán, persze biztos megköszönte, s lehet, h alapból mogorvább stílusa volt, nem tudom.
2013. jún. 13. 13:58
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Megértem mindkét oldalt.

Egyrészt: az ilyen kérések nem minősülnek csicskáztatásnak. A barátnőm az a típus, aki mindent maga akar csinálni, azaz ha a kocsija kap egy defektet, hétszentség, hogy ide nem adja az emelőt. Én mindennél jobban tisztelem benne ezt az önállóságot és talpraesettséget, de kissé nehéz mellette férfinak éreznem magam, ha folyton azt érezteti velem, hogy k*rvára megvan nélkülem is ilyen helyzetekben.

Másrészt: én is agyf*szt kapok az olyan csajoktól, akik élvezik a kis királylány szerepüket. Itt nem ablakbecsukásról van szó, hanem arról, hogy vannak csajok, akik tényleg mindent mással csináltatnak, soha meg nem próbálnák egyedül. A fickók férfiasságának persze jót tesz, hogy szükség van rájuk, a csaj a világ közepének érzi magát attól, hogy gondoskodnak róla, mert az "oan naon yóóóó". Na ettől a falat kaparom...

2013. jún. 13. 14:01
 9/29 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint nem feltétlenül csicskáztatás ez. Sok helyen lehet olvasni olyanokat hogy a férfiak szeretik ha a nő a segítségüket kéri mert így azt érzik szükségük van rájuk a nőknek. Egyébként az nem lehet hogy azért kért meg mert közelebb ültél az ablakhoz mint ő?:D
2013. jún. 13. 14:03
 10/29 A kérdező kommentje:

Az utcán elmagyarázás nem ugyanaz, ott tehetetlen az ember, ha nem ismeri a terepet, de az ablakot mindenki megpróbálhatná felhúzni, még sokszor az 5 évesek is fel tudják.

Én tényleg egy segítőkész ember vagyok, szívesen segítek, csak lássam, h próbálkozik pl. egy ilyen helyzetben. Ha egy nagy csomaggal jön vki vonatra, én azoknak szívesen fel is ajánlom, h segítek, mert az más helyzet. És itt egyáltalán nem gondoltam semmi cumira, nekem ez egy kicsit kiábrándító egy csajban.

Egyébként csak simán azt akartam, h legalább egy csajt megváltoztassak ebből a szempontból, s az nekem bőven elég, akkor már nyugodtan alszom.

2013. jún. 13. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!