Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket is zavar egy csajban,...

Titeket is zavar egy csajban, ha olyan dolgokra is megkér, amit ő is meg tudna csinálni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, h vonaton fel kéne húzni az ablakot, s megkér, h húzd már fel pls. Itt nem az a baj, h megkér, de jobban szeretem, ha legalább megpróbálja vki, mert ha nem megy neki, persze segítek, de így olyan csicskának érzi az ember magát, s ez nem igazán imponáló nekem egy nőben, kicsit olyan érzésem van, h k*rvára ki volt/van nyalva a s*gge a kiscsajnak.

2013. jún. 13. 13:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Megértelek de miből és honnan gondolod hogy azért kért meg mert lusta felhúzni?Több oka is lehet neki.Pl az illető akit megkért közelebb volt az ablakhoz,szimpatikus volt neki,így probált volna ismerkedni.Lehet attól félt nem tudja felhúzni és így egyszerübb volt mint hogy ott szerencsétlenkedik mindenki elött.Az a verzió is van amit te mondasz,,de nem tudom miből gondolod hogy pont ez volt az oka?
2013. jún. 13. 14:09
 12/29 A kérdező kommentje:

9-es: Nem engem kért meg, a mellettem ülőt, akivel szemben ült, s középen van az ablak, szóval nem volt közelebb hozzá.

Én tényleg szívesen segítek bárkinek, aki legalább gondol rá, h meg kéne próbálnia, s ha már nyúlt volna az ablakhoz, akkor lehet, h mondom neki, h Ne segítsek? (pedig a kabin másik felében ültem), de így egy kissé zavar, s lehet, h úgy jobban érezném magam férfinak én is, s bárki más, ha őneki nem ment, nekem pedig igen, így viszont nem.

2013. jún. 13. 14:11
 13/29 A kérdező kommentje:

8-as: mondjad a barátnődnek, h néha ne ő játssza már el a férfi szerepét, s úgy kevésbé kínos neked, tehát adja oda neked néha azt a kib*szott emelőt, s hagyd csináld te.

Nem tud senki nyíltan beszélni a párjával ezen a k*rva oldalon, egy rakat ilyen szitu van? Másfelől köszi, h érted félig-meddig a zavaró tényezőt, az ablakfelhúzás nekem is csak EGY példa volt, sok ilyen van.

11-es: Nem olyan feje volt, h légy szíves, húzd fel az ablakot. Egyébként tudhatná egy csaj, h ha nem megy neki, akkor ugranak 3-an is neki, másfelől szerintem nem kínos egy csajnak, ha nem bírja felhúzni az ablakot (akármennyire is úgy éli meg), nekem pl. tetszik is, h megpróbálta, nem ment, segíthetek. Nekem viszont k*rva kínos lenne, ha én nem bírom, más férfi pedig igen.

2013. jún. 13. 14:17
 14/29 anonim ***** válasza:
Talán ismerkedni szeretne és úgy mégsem kezdheti, hogy "Szia, te is ezzel a vonattal utazol?" :D
2013. jún. 13. 14:46
 15/29 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, megbeszéltük. Velem pont öngólt lőttél a párkapcsolatokon belüli őszinteséggel, mert ez a legfőbb vesszőparipám :D.

Amúgy legfőképp azért kellemetlen a szitu, mert nem is akarom a kezéből kivenni, mert büszke vagyok rá, hogy meg tudja, és meg AKARJA oldani ezeket egyedül.

2013. jún. 13. 15:17
 16/29 anonim ***** válasza:

komolyan ez a legnagyobb problémád? elkezdtem olvasni, de nevetséges hüyleségeket irsz. én pl buszon utálom elhuzni az ablakot mert nincs is annál rosszabb mint hogy ott szerencsétlenkedek :/ inkább megsülök, meggyullaodk mint h elhuzzam :D

18L

2013. jún. 13. 15:26
 17/29 anonim ***** válasza:
Komolyan valaki úgy próbál kezdeményezni, hogy csukd már be az ablakot?:d
2013. jún. 13. 16:26
 18/29 A kérdező kommentje:

15-ös:

Nem teljesen neked szólt, hátha a többi, akit tényleg zavar is olvassa, azért írtam főleg. Ha téged nem zavar, akkor ok, engem se biztos, h zavarna, bár ki tudja. Úgy lennék vele, ha szereti csinálni, s akarja is, akkor hagynám, csak azt hittem, h téged zavar, s nem tudsz neki szólni. Sorry. Mondjuk ebben az esetben meg a beszólások idegesítenének pl. a szomszédoktól, h nézd már milyen férfi, az asszony csinálja a kocsiszerelést, az a paraszt meg nem tud neki segíteni.

16-os: nem ez a legnagyobb, ez csak egy kicsi, csak kíváncsi voltam a reakciókra, h mások mit gondolnak erről, mert nekem tényleg ez a véleményem. S mi ebben a hülyeség, a szitut kivéve, s milyen már, h inkább megsülsz, minthogy megpróbáld becsukni azt a k*rva ablakot. Egy gyors próba, nem sikerül, s utána kérsz meg vkit, s kész. Mi ebben a szerencsétlenkedés?

17-es: Én se tudom elképzelni, h így kezdeményezne vki.

Az jó az egészben, h megkaptam a napi hülyézésemet. Jól esett, köszönöm mindenkinek. Lehet, h az vagyok, de nem ezért.

2013. jún. 13. 18:10
 19/29 anonim ***** válasza:
Ne vedd a szívedre! :))
2013. jún. 13. 20:01
 20/29 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy nem is téged kért meg a csaj. A másik pasit lehet, nem is zavarta. Akkor meg te pláne ne zavartasd magad!
2013. jún. 13. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!