Titeket is zavar egy csajban, ha olyan dolgokra is megkér, amit ő is meg tudna csinálni?
9-es: Nem engem kért meg, a mellettem ülőt, akivel szemben ült, s középen van az ablak, szóval nem volt közelebb hozzá.
Én tényleg szívesen segítek bárkinek, aki legalább gondol rá, h meg kéne próbálnia, s ha már nyúlt volna az ablakhoz, akkor lehet, h mondom neki, h Ne segítsek? (pedig a kabin másik felében ültem), de így egy kissé zavar, s lehet, h úgy jobban érezném magam férfinak én is, s bárki más, ha őneki nem ment, nekem pedig igen, így viszont nem.
8-as: mondjad a barátnődnek, h néha ne ő játssza már el a férfi szerepét, s úgy kevésbé kínos neked, tehát adja oda neked néha azt a kib*szott emelőt, s hagyd csináld te.
Nem tud senki nyíltan beszélni a párjával ezen a k*rva oldalon, egy rakat ilyen szitu van? Másfelől köszi, h érted félig-meddig a zavaró tényezőt, az ablakfelhúzás nekem is csak EGY példa volt, sok ilyen van.
11-es: Nem olyan feje volt, h légy szíves, húzd fel az ablakot. Egyébként tudhatná egy csaj, h ha nem megy neki, akkor ugranak 3-an is neki, másfelől szerintem nem kínos egy csajnak, ha nem bírja felhúzni az ablakot (akármennyire is úgy éli meg), nekem pl. tetszik is, h megpróbálta, nem ment, segíthetek. Nekem viszont k*rva kínos lenne, ha én nem bírom, más férfi pedig igen.
8-as vagyok, megbeszéltük. Velem pont öngólt lőttél a párkapcsolatokon belüli őszinteséggel, mert ez a legfőbb vesszőparipám :D.
Amúgy legfőképp azért kellemetlen a szitu, mert nem is akarom a kezéből kivenni, mert büszke vagyok rá, hogy meg tudja, és meg AKARJA oldani ezeket egyedül.
komolyan ez a legnagyobb problémád? elkezdtem olvasni, de nevetséges hüyleségeket irsz. én pl buszon utálom elhuzni az ablakot mert nincs is annál rosszabb mint hogy ott szerencsétlenkedek :/ inkább megsülök, meggyullaodk mint h elhuzzam :D
18L
15-ös:
Nem teljesen neked szólt, hátha a többi, akit tényleg zavar is olvassa, azért írtam főleg. Ha téged nem zavar, akkor ok, engem se biztos, h zavarna, bár ki tudja. Úgy lennék vele, ha szereti csinálni, s akarja is, akkor hagynám, csak azt hittem, h téged zavar, s nem tudsz neki szólni. Sorry. Mondjuk ebben az esetben meg a beszólások idegesítenének pl. a szomszédoktól, h nézd már milyen férfi, az asszony csinálja a kocsiszerelést, az a paraszt meg nem tud neki segíteni.
16-os: nem ez a legnagyobb, ez csak egy kicsi, csak kíváncsi voltam a reakciókra, h mások mit gondolnak erről, mert nekem tényleg ez a véleményem. S mi ebben a hülyeség, a szitut kivéve, s milyen már, h inkább megsülsz, minthogy megpróbáld becsukni azt a k*rva ablakot. Egy gyors próba, nem sikerül, s utána kérsz meg vkit, s kész. Mi ebben a szerencsétlenkedés?
17-es: Én se tudom elképzelni, h így kezdeményezne vki.
Az jó az egészben, h megkaptam a napi hülyézésemet. Jól esett, köszönöm mindenkinek. Lehet, h az vagyok, de nem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!