Srácok! Zavar, ha egy csaj nagyon néz titeket?
Figyelt kérdés
Például buszon,vagy egy rendezvényen. Akár teljesen ismeretlen,akár látásból ismeritek egymást. Gyakran rajta kapod,h téged néz. Zavar?
20/L
2013. jún. 5. 23:01
1/7 anonim válasza:
Nem... nézni szabad :)
Sőt ha még tetszel is... ;)
2/7 anonim válasza:
Engem zavar, mert nem tudom, hogy mit néz. Ha megbizonyosodok róla, hogy tetszem neki, akkor nem zavar.
4/7 anonim válasza:
épp ellenkezőleg, ha valaki nagyon néz és szemezget velem, az csak inspirál rá hogy leszólítsam
6/7 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Elég ritkán fordul elő, de akkor nem értem, hogy mit néznek rajtam, mert elég rondának tartom magam.
31/f
7/7 anonim válasza:
Engem idegesít,mert valamelyikőtök úgy képes mérecsgélni az embert,hogy az hihetlen....néz ,mint vak szamár a ködben,aztán meg ,megkérdem,hogy mi az? Erre azt mondja,hogy semmi.......:OOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!