Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Ha pl egy lány belétek zúgott, de előtte nagyon jóba voltatok, de nektek nem jön be a csaj és elutasítottátok, akkor ti mit csinálnátok, ha a lányról kiderülne, hogy depressziós, vagdossa magát? Megijednétek? Féltenétek a lányt, nem? :) Vagy valami hasonló ötlet? :D
Isten ments, hogy ilyent csináljak, vagy valami, de nemrém felmerült valahol (asszem újság talán) és érdekel a véleményetek. :)
Köszi a válaszokat.
L/14
És ha pl nem miattatok tenné? Esetleg ha a családi háttere miatt?
Első:szerinte ez nem zsarolás. :D
Akkor elnézést, szerintem rosszul fejtettem ki magam. Inkább úgy fogalmazok, hogy már jó ideje megbeszéltétek, hogy nektek nem tetszik, de attól még legyetek ugyan úgy haverok, de úgy tekintesz rá, mintha a kishúgod lenne stb... (Most csak írogattam valamit, asszem ilyesmi volt a magazinban is) És rá pár hónapra kezdődne el.
Amúgy köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!