Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Társkeresőn rámírt egy lány, hogy szimpatikus vagyok neki és szívesen ismerkedne velem. Én egy válaszlevélben belementem ebbe (intelligensnek és szépnek tűnik a lány), azóta ő nem ír, viszont naponta 4-5-ször megnézi az adatlapomat. Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Mi járhat ilyenkor egy lány fejében? Várja, hogy írjak neki még egy levelet, amiből aztán látná, tényleg vele szeretnék ismerkedni? Vagy csak szórakozik? Esetleg túlontúl "dicsérős" volt a válaszlevelem?
Huszonéves női aggyal válaszoljatok, kérlek, én az ilyet férfiaggyal nem tudom felfogni!
28/F.
függ a levél tartalmától és, hogy mit várt el a lány.
23/L
Úgy a logikus, hogy ha nem, akkor nem néz rám és nem is ír.
Ha viszont igen, akkor ír. Azt nem tudom értelmezni, hogy megnéz napi ötször három napja, de nem ír.
Szerintem is írj,hogy szeretnéd megismerni és nagyon várod a válaszát,de legjobb lenne élőben.
Igen ,vár valamire,hogy kezdeményezz tovább.
Jajj de jó kérdés! Én, mint nő, azaz a másik oldal vagyok. Akkor nem tudunk visszaírni, ha a leveled olyan, hogy nem tud rá mit reagálni. Mindig egy kérdéssel kell befejezni a levelet, hogy tudjon mit válaszolni. Ha csak tényeket közölsz, akkor nem tud mit csinálni. Azért nézeget, mert valószínű, hogy érdekled.
Én akkor nem szoktam válaszolni a pasinak, ha nem tudok, mert annyira béna levelet írt, amire nem lehet reagálni.
Írj rá valami olyat, amire tud válaszolni. Viszont, ha erre sem reagál, akkor dilis, hagyd.
Egy tipp: ha nem fizetett elő, akkor havonta csak x levelet tud küldeni, és ha azt már ellőtte, akkor bukta van...
Írj neki újra, és küldd el az e-mail címed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!