Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti mit csinálnátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? (lent)

Figyelt kérdés

1, Mikor sétáltok, és jön veletek szemben 2 c**ány gyerek és direkt nekimegy a barátnőtöknek, ti mit csinálnátok?

2, Megcsapja a fenekét..

3, Beszól, hogy de ronda vagy vagy, hogy jaj de megb*sználak

Ti mit csinálnátok?

2012. aug. 27. 21:30
1 2 3
 1/24 Rainbowinthedark ***** válasza:
szembeköpném őket és megrugdosnám nem vagyok állatkínzó de amit náluk a többség művel az több a soknál
2012. aug. 27. 21:32
 2/24 anonim ***** válasza:
2012. aug. 27. 21:33
 3/24 anonim ***** válasza:

Mérlegelnék, aztán meg itt kérdeznék...

Te mit csináltál?

2012. aug. 27. 21:34
 4/24 anonim ***** válasza:
Hát az durva...nem tudom őszintén szólva, fogalmam sincs. Én lehet hogy nekimennék, mert ilyenkor idegből üt az ember, és addig rugnám amíg mozog. Ugyis utálom a söpredékeket...
2012. aug. 27. 21:34
 5/24 anonim ***** válasza:
40mp től van a lényeg és akkor még a srác finom volt velük ahhoz képes amit tőleg kapnának ezek a csótányok.
2012. aug. 27. 21:35
 6/24 anonim ***** válasza:
két dolgot tehetsz: vagy hősi halált halsz, vagy lenyeled. Sajnos ez van. A provokációval pont az a céljuk, hogy balhézhassanak. Szar dolog.
2012. aug. 27. 21:35
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem történt meg velünk, de már mindegyikre láttam példát...és kíváncsi voltam, hogy ti mit tennétek...
2012. aug. 27. 21:38
 8/24 anonim ***** válasza:
Na pont az ilyen gyáva féreg magyar hozzáállás miatt merik megtenni.
2012. aug. 27. 21:38
 9/24 anonim ***** válasza:

Szerintem téged még nem b@sztak agyon cigányok ugyhogy ne dumálj!

A legnagyobb baj a magyarokkal nem a gyávaság, hanem a széthúzás. A seggnyalás és a mindenáron való előrejutás. Ez a baj, nem az ha félsz...

2012. aug. 27. 21:42
 10/24 anonim ***** válasza:
Mocskos aljadék szarok.. pont ide kellet születnem.. Kaposvár.. undorító.. itt a legnagyobb a burjánzása az ilyen dolgoknak..
2012. aug. 27. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!