Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti mit csinálnátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? (lent)

Figyelt kérdés

1, Mikor sétáltok, és jön veletek szemben 2 c**ány gyerek és direkt nekimegy a barátnőtöknek, ti mit csinálnátok?

2, Megcsapja a fenekét..

3, Beszól, hogy de ronda vagy vagy, hogy jaj de megb*sználak

Ti mit csinálnátok?

2012. aug. 27. 21:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Rendőr vagyok és basztam már szét elég cigányt, sőt gyerekkoromban rengeteget verekedtem ezekkel a gázkamra szökevényekkel úgyhogy nekem ne gyere a beszari dumáddal.
2012. aug. 27. 21:44
 12/24 anonim ***** válasza:

először erélyesen megkérném őket hogy álljanak odébb, ha nem teszik még erélyesebben kérem meg őket, ha erre sem reagálnak adok egy kiadós maflást az egyiknek

máshogy nem nagyon fogod őket lekoptatni

2012. aug. 27. 21:45
 13/24 anonim ***** válasza:

Nincs egyszerűen beszari dumám, az meg hogy rendőr létedre verted őket nemhivatalosan dicséretes (gondolom nem ok nélkül...), de hivatalosan elitélendő.

Verekedtél eleget, stimt. De nem gondolsz rá, hogy esetünkben a srác aki kérdezett nem egy gyurma, hanem átlagos srác, és a két cigány ha összecsukja akkor mire megy a bátorságával?!

(ja arról nem is beszélve ha jön még 8 hozzá...)

szóval gondolkozz...ne rendőr fejjel...:)

2012. aug. 27. 21:48
 14/24 anonim ***** válasza:
21.38 igazad van, nekem is kinyílik a bicska a zsebemben ilyenkor... sajnos velem is megesett ez-az, egyedül 2-3 retek ellen vagy nyelsz vagy agyonvernek... és ez nem gyávaság, ki a fene akar meghalni? Képzeld magad bele a helyzetbe... mindig fogadkoztam, hogy majd ha lesz rá lehetőségem biztos megveretek pár balhés egyedet... ahogy velem is tették egykor. Most lenne rá lehetőségem, de nem teszem. Azt hiszem, mi ebben különbözünk tőlük. Valahogy a bosszúállás nincs a vérünkben... ezvan.
2012. aug. 27. 21:48
 15/24 anonim ***** válasza:

Jó.Itt mindenki azt mondja,hogy jól szétverné őket stb

Ez szép is lenne,de sajnos ha megversz egyet jön a család meg rokonság és nagy valószínűséggel kicsinálnak a családoddal együtt.

Ezenkívül a törvény is ezeknek a szaroknak az oldalán áll.

Velünk történt sok ilyen,hogy beszóltak,meg fütyültek.Mit csinálhat a barátom,nem sok semmit,ha nem akar meghalni.Nekem hevesebb a vérmérsékletem és annyival talán szerencsésebb a helyzetem,hogy nő vagyok így én szépen leoltom őket.Kicsit rossz ,hogy a barátom nem tehet semmit,de megértem.

2012. aug. 27. 21:50
 16/24 walk w1th mee ***** válasza:
Szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetben,és olyan helyen lakom ahol a cigány nincs eluralkodva és nem félnek az emberek tőlük,és nem mernek ilyet csinálni...de az adott emlitett példában elküldeném a k... anyjukba őket,nemtudsz nagyon mit csinálni velük..ne sétáljatok cigo' környéken..
2012. aug. 27. 21:56
 17/24 anonim ***** válasza:

Még egy megjegyezendő: Leszarozzátok meg szidjátok őket, közben büszkék vagytok a nagy magyar származásotokra. Én nem lennék...

PÉLDA: Ismerősöm fehér cigány (tehát 100%magyar aki cigányként viselkedik). Ő és az apja lop, verekszik, megfélemlít, közben lusta mint a ház. A kukásautót vezeti a fater hivatalosan. De ő nagyon erős ám...a multkor a gyermek azt mondta: "maga nem tudja ki az én apám". Ezt arra hogy egy autos szolt a hiányzó mellénykéről.

Másik péda: Öcsike verekedős (mert hát persze hogy több gyerek van) addig semmi. Megpiccs@zzák öcsikét, amiért kötöszködik: Megy utánna a nagytesó, és a fater szól ha baj lenne hívják...ja és olyan az udváruk mint valami szemétlerakat. a ház majdnem rájuk dől. lusták mint a ház. és csórók....de fehérbőrüek. az egyik gyerek szőke is...tehát Ti büszke magyarok miről beszélünk?

Nem kéne álltalánosítani, vannak ilyenek, és nem a cigány származás miatt, hanem mert a társadalom (MI) még nem mentünk nekik vasvillával. Azért ilyenek. És ilyenek is lesznek!

2012. aug. 27. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:

[link]

A probléma ugyanez a cigányokkal kapcsolatban. Nem tudom miért korcsosult el a magyar nemzet mára annyira, hogy itt minden szart le lehet tolni az emberek torkán.

Lehet, hogy én azért nem úgy gondolkozom mint ti mert félig a középső nemzetből származom. De ha már önként nem mertek tenni ilyen helyzetben akkor tudjátok kire kell szavazni 14-ben, hogy végre érdemben is legyen változás.

2012. aug. 27. 21:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Minden ilyen kb. állatnak tekinthető, és az állatok általában megijednek a hirtelen jövő ingerektől, főleg ami mind az 5 érzékszervre hat.

Elkezdesz hangosan ordibálni (Hallás) nem muszáj magyarul, sőt minél értelmetlenebb annál ijesztőbb.

Ha messze vannak, ha van zseblámpád, vakud, reflektorod, fáklyád, lézered, akkor süsd ki vele a szemét, ha nincs, nyújtsd ki a kezed a fejed fölé, hogy nagyobbnak tűnj (Látás); ha közel vagy, kapálózz a kezeiddel és menj nekik, persze gyorsan és közben a fejedet lehajtva tarts előre, mint a bika (Tapintás) közben rugdoshatod is, de mindenesetre próbáld meg tenyérrel beverni az orrát (Szaglás) ezt a kutyák kifejezetten utálják és hátrálnak, meg elvileg a cápák is. Az utolsó érzéket (Ízlelés) a te fantáziádat bízom, paprikasprétől kezdve szájbaszarásig, bármi lehet.

2012. aug. 27. 22:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Csak egy tanács azoknak akik nem igazán ismerik a cigók magatartását. Még véletlenül se küld el őket sehova, cigányt szavakkal nem tudsz sem jobb belátásra bírni sem megfélemlíteni. Vagy nem teszel semmit és minél gyorsabban elhúzod a csíkot vagy rögtön lecsapod de úgy hogy ne tudjon felkelni. NINCS KÖZTES MEGOLDÁS!!!!!! Sok év tapasztalata alapján mondom.
2012. aug. 27. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!