Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket is zavar egy csajban,...

Titeket is zavar egy csajban, ha olyan dolgokra is megkér, amit ő is meg tudna csinálni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra, h vonaton fel kéne húzni az ablakot, s megkér, h húzd már fel pls. Itt nem az a baj, h megkér, de jobban szeretem, ha legalább megpróbálja vki, mert ha nem megy neki, persze segítek, de így olyan csicskának érzi az ember magát, s ez nem igazán imponáló nekem egy nőben, kicsit olyan érzésem van, h k*rvára ki volt/van nyalva a s*gge a kiscsajnak.

2013. jún. 13. 13:45
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

19-20: Nem veszem a szivemre a dolgot, ennel tobb kell, amit majd ezutan meg is kapok sztem.

A gyereket lesz@rom igazabol, de ahogy mar irtam szeretem latni, h probalkozik a csaj, legalabb alljon fel, utana biztos, h magam ajanlom fel a segitseget, s igy is tud utana kezdemenyezni, ahogy korabban irtak, s igy meg is lathatja, h mennyire uriemberrel van dolga, bar manapsag a paraszt a divat.

2013. jún. 13. 21:04
 22/29 A kérdező kommentje:
14: jobban tetszene, ha ugy kezdene, szeretem ha a csajnak van humorerzeke.
2013. jún. 13. 21:06
 23/29 anonim ***** válasza:

Istenem.....

én is kértem már meg mást, hogy húzza le azt a hülye ablakot, mert előző utazások alkalmával mindig rá kellett jönnöm, hogy én nem vagyok elég erős hozzá. Nem maiak azok a vonatok. Érdekes módon soha senki nem problémázott belőle, hanem szívesen segítettek.

Nem kell egyből arra gondolni, hogy valaki lusta hozzá és nem kell ennyire kiakadni azon, ha megkérünk mást.

2013. jún. 14. 00:03
 24/29 A kérdező kommentje:

Utolso: nem mindegy, h ez a keres milyen arccal tortenik. Lehet, h csak en lattam bele tobbet, mint kellene, de nagyon nem az a bajos tekintettel keres volt, amit korabban emlitettek.

s nem problemaztam ott,csak megjegyeztem magamnak ezt a nem szimpatikus szitut. Egy mosollyal mar mas a helyzet, az ugy tenyleg vhogy jobba teszi ezt a dolgot, bar nem tudom miert, de ugy tenyleg jobb.

2013. jún. 14. 00:36
 25/29 anonim ***** válasza:

23-as, ne ragadj le csak a példánál! Nem arról van szó, hogy hülye p1csa lenne, aki megkér mást, hogy csukja be a vonaton az ablakot, hanem tényleg vannak olyan csajok, akik nem képesek semmit megcsinálni egyedül, mert meg sem próbálják soha. Helyette inkább

Ezek azok a csajok, akiknek gimiben a matekházit ingyen csinálják a srácok, mert kedvesen mosolyognak, és mindenki megszánja a kis törékeny lelküket, nehogy összetörjön, amiért nem megy a számtan. Ezek azok a csajok, akik a háromnapos osztálykirándulásra bepakolnak kétheti cuccot, majd megkérnek egy srácot, hogy fogja a táska egyik fülét, mert nem bírják el egyedül. Ezek a csajok másznak fel a gigantikus kerekesbőröndjeikkel a buszokra, amit igazából megmozdítani sem tudnak, de sebaj: úgyis lesz ott egy-két pasi. Ezek a csajok, akik nagyon vagányak, amikor sörözni kell a buszon, de aztán meg te menjél el szólni a sofőrnek, hogy álljunk meg egy pisiszünetre, mert neki az "naon cikis" lenne - és képes ezen rinyálni, mikor már majdnem összehugyozza magát. Ezek a csajok írják fel facebookra, hogy "nem tudja valaki...", ahelyett, hogy ugyanezt a kérdést beírná a google-ba, pedig több és gyorsabb választ kapnának. Ezek a csajok hívnak remegve, ha egy kicsike pók van a szobájukban, a sarokban. Ezek a csajok kérnek meg, hogy segíts önéletrajzot írni, aztán persze hagyják, hogy megírd helyettük, bele sem gondolva, hogy az állásinterjúra már nem te fogsz beülni. Ezek a csajok az elkényeztetett szép kislányok, az életképtelenség kis királylányai.

"csak azt hittem, h téged zavar, s nem tudsz neki szólni"

Valóban zavart, de tudtam neki szólni. Valójában nem is az zavart, hogy csinálja, hanem, hogy úgy állította be az ilyen dolgokat mindig, mintha ő lenne az ezermester. Ha szerényen azt mondta volna - ahogy teszi is azóta -, hogy szeretné ő csinálni, akkor azt mondom, hajrá, segítek. De ő úgy vette ki a kezemből, mintha ez eleve az ő dolga lett volna, persze bénázott egy nagy csomót, majd társaságban úgy mesélte, mintha ő lett volna a nagymester. Engem ez zavart, mert teljes joggal büszke rá, hogy nem ijed meg a pasis dolgoktól, de ne az én rovásomra tegye.

Erre felvázoltam neki, hogy majd nagy társaság előtt én is elkezdem mesélni, mekkora kaját csináltam a vendégeknek. Nem fogom hozzá elmesélni, hogy valójában ő végig ott állt mellettem, ha segítségre volt szükségem, azt sem mesélem el, hogy mi az, amit ő csinált, csak azt, hogy én főztem. Aztán amikor érzi, hogy a háziasszonyi kvalitásait már le is írta az egész társaság, mert elkönyvelték, hogy a pasinak kell főzni helyette, majd akkor mondja, óóó, dehát ezt tudja mindenki. Azóta gyökeres a változás :D.

"Mondjuk ebben az esetben meg a beszólások idegesítenének pl. a szomszédoktól, h nézd már milyen férfi, az asszony csinálja a kocsiszerelést, az a paraszt meg nem tud neki segíteni."

Így van! Pontosan! Én már lassan csak röhögök ezen...

2013. jún. 14. 08:10
 26/29 anonim ***** válasza:

25.ösnek

ezeknek az általad említett csajoknak, nem kell megtenni amit kérnek, ha nem akarod. Nem állnak mögötted gépfegyverrel, hogy öld meg a pókot vagy írjál önéletrajzot. Ha viszont valaki nyálcsorgatásból megteszi, akkor utána ne hisztizzen.

Ha én nem akarok valamit megtenni, akkor nem teszem, inkább ez mint hogy megtegyen utána meg másokat ócsároljak. Ha valaki engedi, hogy kihasználják akkor meg is érdemli a sorsát.

19/L

19/L

2013. jún. 14. 19:23
 27/29 anonim ***** válasza:

Teszi meg neki a hóhér, nem vagyok én hülye :D.

Egyébként itt most nem arról a sok balfékről van szó, akik azt hiszik, a talpnyalással fel lehet szedni egy nőt, hanem azokról a hülye p1csákról, akik úgy élik az életüket, hogy ezekre a szerencsétlenekre alapoznak. Lúzernek lenni egy dolog, de ezek a csajok szerintem sokkal rosszabbak, mint az őket körülugráló szerencsétlenek.

2013. jún. 14. 22:43
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mindkettő ugyanolyan rossz. A csaj ha kihasználja, a pasi meg ha hagyj szintén nem különb a szememben. De persze itt mindenki csak a nőket tudja szidni....
2013. jún. 15. 10:52
 29/29 anonim ***** válasza:

Na álljon már meg a menet! :)

Ugyanolyan rossz? Már bocs, de a lúzer pasi csakis önmagával szúr ki, míg a kérdés tárgyaként megjelölt nőtípus másokat használ ki, mások kárára szerzi a maga előnyeit. Ez szerinted tényleg pontosan ugyanolyan rossz???

Egy dologban egyetértünk: aki tűri, hogy folyamatosan kihasználják, az meg is érdemli. Voltaképpen ugyanakkora balf*sz mindkét típus, viszont nem elhanyagolható tény, hogy kettejük közül csak az egyikből hiányzik a gerinc és az empátia. Én sem tudom sajnálni azokat az embereket, akiket így megvezet egy nő, de ettől ők még csakis önmaguknak okoznak kárt!

Fordítsuk meg: vannak az önző, egoista pasik, és a mellettük szerencsétlenkedő, nulla önértékeléssel rendelkező libák, akik tűrik, hogy megalázzák és birtokolják őket. Ilyenkor is úgy gondolod, mindenki csakis a nőt szidná? Itt is úgy gondolod, hogy mindketten teljesen egyformák?

2013. jún. 16. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!