Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha zavar, hogy a párom (ő lesz majd a családfenntartó) jóval kevesebbet keres nálam?
Te keresel netto 207-et, ő "jóval kevesebbet", akkor tfh. olyan 110-et. +GYED, GYES, és kijöttök akkor kb 200-220 ezer Ft-ra. Ez azért nem olyan sok, főleg egy kisbaba mellett (sok pelus, sok ruha, bébi kaják, stb).
De ha meg nem keres olyan keveset, akkor nem értem az alapproblémádat se. Minek teszed fel a kérdést, ha egyik válasz sem jó. Csak a "negatív" dolgokra reagálsz, arra nem, hogy "oké, köszönöm, tök jó ötlet megbeszélni vele a munakváltást/otthon maradást".
Apuka is elmehet gyesre... főleg így, hogy közalkalmazott (te meg nem?), akkor még többet is kaptok így.
Vagy nem gyes, hanem gyed vagy én nem tudom, de valami ilyesmi van, nem tudom követni... 😃
Néhány szűkösebb évről beszélünk, ami azért áll majd elő, mert szerelmetek gyümölcse megszületik.. már ha van szerelem.
Ha esetleg volna (valahogy nem süt át az írásodon), akkor ilyen egyszerű dolgokról, mint a pénz, meg a későbbi megélhetés lehet beszélni, mert hozzá tartoznak az élethez.
A gyereknek nem pénzre van szüksége, hanem elégedett, békés szülőkre, aki utálja a munkáját és csak a pénz miatt csinálja, az ritkán ilyen.
Neked a gyerek már érthetően határidős dolog, neki meg nem, szóval azt se tanácsolnám, hogy keress jobban fizetettet, mert hát kétesélyes az a dolog.
Gondolom így is tudja, hogy ő keres kevesebbet, szóval olyan nagy meglepetés nem lesz neki, bár, hogy konkrétan mit értesz az alatt, hogy "zavar" az nem derül ki.
De jobb lenne, ha tudna róla - miféle családalapítás az, ami ilyen frusztrációra épül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!