Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek, ha zavar, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha zavar, hogy a párom (ő lesz majd a családfenntartó) jóval kevesebbet keres nálam?

Figyelt kérdés
Én 207 ezer ft-ot kapok a hónap végén kézbe, ő jócskán (nem 10-20 ezer ft-ról van szó) kevesebbet kap biológusként és agrármérnökként. Egy vízügyi igazgatóságon dolgozik jelenleg. Összekötözés előtt állunk másfél éves kapcsolatunkból kifolyóan. Felvessem neki a dolgot, vagy hagyjam, nehogy rosszul essen neki? 27 N.
2017. máj. 6. 13:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%

Te keresel netto 207-et, ő "jóval kevesebbet", akkor tfh. olyan 110-et. +GYED, GYES, és kijöttök akkor kb 200-220 ezer Ft-ra. Ez azért nem olyan sok, főleg egy kisbaba mellett (sok pelus, sok ruha, bébi kaják, stb).

De ha meg nem keres olyan keveset, akkor nem értem az alapproblémádat se. Minek teszed fel a kérdést, ha egyik válasz sem jó. Csak a "negatív" dolgokra reagálsz, arra nem, hogy "oké, köszönöm, tök jó ötlet megbeszélni vele a munakváltást/otthon maradást".

2017. máj. 6. 14:42
 22/35 A kérdező kommentje:
Azért bőven 110 felett keres.
2017. máj. 6. 15:31
 23/35 anonim ***** válasza:

Apuka is elmehet gyesre... főleg így, hogy közalkalmazott (te meg nem?), akkor még többet is kaptok így.

Vagy nem gyes, hanem gyed vagy én nem tudom, de valami ilyesmi van, nem tudom követni... 😃

2017. máj. 6. 15:56
 24/35 A kérdező kommentje:
Komolyan meg kell vele ezt beszélnem úgy érzem.
2017. máj. 6. 16:01
 25/35 anonim ***** válasza:
Esetleg vallaljon be pluszmunkat egy heten par delutan vagy hetvegen egy nap valahol.
2017. máj. 6. 16:03
 26/35 A kérdező kommentje:
Milyen plusz munkát lehet? Sajnos kisvárosban nem nagyon adnak. Menjen el építkezésre?
2017. máj. 6. 16:04
 27/35 anonim ***** válasza:
56%
Mi a Mária faxáért kéne neki lennie a családfenntartónak?Csomó nő dolgozik család mellett.
2017. máj. 6. 16:41
 28/35 anonim ***** válasza:
72%
A közös megtakarítás ötlete nagyon ördögtől való, hogy ne jelentsen gondot a pénzkiesés gyerek idején...?
2017. máj. 6. 17:07
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy. Nem rossz ötlet.
2017. máj. 6. 18:37
 30/35 anonim ***** válasza:
36%

Néhány szűkösebb évről beszélünk, ami azért áll majd elő, mert szerelmetek gyümölcse megszületik.. már ha van szerelem.

Ha esetleg volna (valahogy nem süt át az írásodon), akkor ilyen egyszerű dolgokról, mint a pénz, meg a későbbi megélhetés lehet beszélni, mert hozzá tartoznak az élethez.

A gyereknek nem pénzre van szüksége, hanem elégedett, békés szülőkre, aki utálja a munkáját és csak a pénz miatt csinálja, az ritkán ilyen.

Neked a gyerek már érthetően határidős dolog, neki meg nem, szóval azt se tanácsolnám, hogy keress jobban fizetettet, mert hát kétesélyes az a dolog.

Gondolom így is tudja, hogy ő keres kevesebbet, szóval olyan nagy meglepetés nem lesz neki, bár, hogy konkrétan mit értesz az alatt, hogy "zavar" az nem derül ki.

De jobb lenne, ha tudna róla - miféle családalapítás az, ami ilyen frusztrációra épül?

2017. máj. 6. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!