Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar? Ti is így vagytok?
Hello!
2 hónapja költöztem össze a párommal. Általában tovább alszik mint én, ilyenkor ha fel is kelek csendes vagyok. Viszont most nagyon beteg lettem, és engem nagyon zavarna ha ő az én köhögésemre orrfújásomra vagy épp a lázcsillapító csomgolásának csörgésére kelne fel. Ti hogy lennétek ezzel? Otthon nem zavart mert tudtam hogy a szüleim azok a szüleim, meg ők mélyen alszanak. Amikor egyedül laktam akkor meg szintén mert hát nincs kit felkelteni.
Mesélnétek nálatok ilyen és hasonló helyzeteket? Nektek nem volt kellemetlen?
Köszi
Ez miatt szerintem ne aggódj, hát a párod, a társad, biztos megérti.Az ember nem tehet róla ha beteg lesz.A gyógyszerpapír zizegésére meg csak nem ébred fel.Ha igen, szerintem akkor is megérti.
Gyógyulást! :)
Mi még ugyan nem élünk együtt párommal, de volt, hogy nagyon belázasodott, mikor ott voltam. Hirtelen jött, nagyon rosszul lett szegény. Folyton méregettem a lázát, hideg borogatást vittem neki. Végül muszáj volt gyógyszert keresnem neki, mert 39,8-ra szökött fel. Csak mivel nem az én lakásom, nem szívesen túrtam át mindent utána, mivel ő már kiszállni se tudott az ágyból. De egyáltalán nem okozott gondot. Hideg fürdőt is készítettem volna neki, ha szükséges, vagy orvost is hívtam volna, ha nem javul a helyzet. Azért vagyunk kapcsolatban, mert számítunk a másikra, gondoskodunk egymásról. Nekem a gyomrom szokott rossz lenni, mindig segít nekem, ha ilyesmi van.
Szóval ne aggódj ilyesmin :) Normális kapcsolatban ez nem jelenthet gondot.
4.! Pont így vagyok!
Nekem is hiába mondom neki azt hogy külön aludjunk mert beteg vagyok nem akarom felébreszteni véletlenül sem, ő azt mondja rá hogy nem zavar, megölel és közli hogy szó sem eshet arról hogy én ne mellette aludjak. Reggel felkelek kiosonok és lassított felvételben csinálok mindent :D hiába nem zavarja, engem zavar hogy ha miattam kel fel. Fordított eset nincs mert az én fejem felett bombát robbanthatnak.
Köszi a válaszokat!
Első! Teljesen igazad van mindig mindenben megért ebben is, itt engem zavar a dolog :)
Köszönöm :)
Nem értik hogy mit írsz. Marhára nem arról van szó amit a hatos ír.
Ha valaki lefekszik mellettem délután négykor aludni a nappaliba, akkor hiába mondja hogy ne zavartassam magam, mindent csináljak úgy mintha nem lenne itt, nem tudok úgy csinálni. Mert nem akarom zavarni. Nem tudom zavarni. s ez zavar engem. Mintha belekényszerítene egy általam nem vállalható viselkedésbe. Nekem kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!