Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akarunk összeköltözni a párommal, de engem zavar hogy dohányzik. Mit tegyek?
Én abbahagytam a párom kedvéért... Nehez volt,hiányzik de engem zavart,hogy tudom őt zavarja. :D Ha mar magam miatt nem,legalább miatta letettem. Minden más kifogás,hogy ezért meg azért nem tudja letenni valaki... Ugy dontottem a parom iranti szeretet erősebb mint a cigaretta. Szomorunak talalom ha valaki ezt nem igy gondolja es a cigarettat a parja ele helyezi. Mondom ezt majdnem 7 evnyi dohányzás után.
Az lenne a minimum tőle,hogy kint dohanyozzon,es utana mosson arcot,kezet,fogat... Eleinte ez volt magam felé a minimum elvárás,hisz tudtam a párom utálja,es en nem akarok kellemetlenséget okozni neki,még ennyit sem. Szamomra igy volt normális.
# 3: azért szerintem kicsit túlparázod... ha annyira szörnyű lenne a helyzet, mint ahogy most látod, akkor eleve nem tudnál vele lenni, hiszen folyamatosan cigiszagú lenne.
Én dohányzom, a párom nem. Ki szoktam menni cigizni (soha nem dohányoztam lakásban), utána megmosdok, fogat mosok.
Van, hogy enyhén érzi rajtam egy rövid ideig, ez kb. 5 perc. Elég érzékeny a szaglása, de még soha nem panaszkodott arra, hogy a ruhái átvették volna a szagot, pedig én szoktam a jelenlétében is dohányozni (szabadban).
Nálunk is az a helyzet mint #6-osnál, csak én a nemdohányzó fél vagyok. Én nem várom el tőle, hogy mosakodjon/mosson fogat, csak annyit szoktam kérni, hogy amíg a szag el nem gyengül (kb. öt perc) még maradjon lent vagy foglalja el magát valamivel. Persze ha egyszer-egyszer megérzem rajta, az nem zavar annyira.
Kérdező, neked meg szerintem ezt jóval korábban kellett volna átgondolnod! Amikor megtudtad, hogy dohányzik, már meg kellett volna kérdezned magadtól, hogy tudsz-e dohányossal együttélni. Ha nem, hát nem, inkább derüljön ki korán. Most hogy már belementél, nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!