Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most akarunk összeköltözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akarunk összeköltözni a párommal, de engem zavar hogy dohányzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig ha együtt voltunk nem tette, de ugye ha 0-24 együtt lakunk majd, muszáj lesz neki. Engem pedig zavar a szag, fáj tőle a fejem.
2016. máj. 31. 09:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az én barátom azonnal leszokott, amint megtudta, hogy nem szeretem a cigiszagot. Bár ő azt mondta, már régebben is gondolkozott a leszokáson, csak nem volt motiváció, szóval kb hálás nekem amiért "leszoktattam".

Pipázni szokott néhanapján, annak imádom az illatát. :3

2016. máj. 31. 14:16
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát, én nem sok jó tapasztalattal szolgálhatok. Gyűlölöm a cigit, és amit itt sokan mondanak: vegyen be egy rágót, mossa meg a fogát, és elmúlik... az a helyzet, hogy nem. Lehet csak én vagyok kimondottan érzékeny rá, de nagyon könnyen kiszúrom, és nem lehet eltüntetni, csak azzal, ha nem dohányzik már. Akkor is idő, nyilván.

Eleinte próbáltam alkalmazkodni, mondván, az legyen a legnagyobb hibája a srácnak, hogy dohányzik. Képtelenség volt részemről. Minden alkalommal veszekedés, hiszti, ígérgetés, hogy majd leszokik (ez ilyen ideig, óráig működött, aztán egy kicsit nehezebb időszak, vagy egyszerűen csak buli, és vissza oda, ahol volt). Ezek után teljes mértékben elzárkóztam a dohányos pasiktól, és csodák csodájára, mostani párom mellett nem vagyok "sárkány". Sőt, kifejezetten türelmes, boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Mellettük folyton frusztrált voltam, nem vonzódtam hozzájuk egy idő után, nem szerettem, ha megcsókolnak, mert kavargott a gyomrom a bűztől, ami belőlük árad.

Kérdező, ha te is annyira rosszul vagy tőle, mint én, akkor vagy leszokik, vagy nem sokáig lesztek kapcsolatban, mert meg fogjátok mérgezni ezzel az egészet. Ha pedig annyira nem zavar igazából, és el tudod fogadni, akkor beáll majd a törékeny béke.

2016. máj. 31. 14:36
 23/23 anonim ***** válasza:

Eddig is cigi szagú lehetett a ruhája. Gondolom ha nap végén találkoztatok át, akkor nem öltözött át. Olyan lett a te ruhád is? Na ugye..

Nekem dohányzik a párom, az erkélyre szokott kimenni rágyújtani. Egy ruhámon sem lehetett érezni soha a cigi füstöt, pedig ő mellettem is rágyújt, akár az erkélyen, akár az utcán. Az ő ruháján sem igazán érződik.

Eddig is tudtad, hogy dohányzik. Ezek után ha te megkéred szokjon le, csak mert összeköltöztök.. nos te leszel a inkorrekt. Sose értettem, hogy miért van együtt egy olyan nem dohányos, egy dohányossal, akit ez zavar.

Én sem cigizek, de nem is zavar. Ha zavart volna, akkor össze sem jövök vele.

2016. jún. 1. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!